Loven om Universet er en af de mindre kendte Universelle Love. Den Universelle Lov om Universet handler KUN om dig og magien indeni dig.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Universet: 5 Ting Du Skal Vide om Den Universelle Lov om Universet.

Vi er tilbage med den næste Universelle Lov i vores månedlige serie, hvor jeg deler en “ny” Universel Lov!

Dette er den 13. Universelle Lov som vi dykker ned i – hvilket betyder at vi er 1 år inde 🎉🎉

I denne måned vil vi dykke ned i den Universelle Lov om Universet. Yep, du læste rigtigt.

Loven om Universet er en sjov og empowering Lov, som forhåbentlig giver dig den styrke du har brug for, så du kan omfavne din Guddommelige Kraft.

Men før vi dykker ned i Loven om Universet, så lad os lige få et overblik over de Universelle Love som vi allerede har dækket:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn
 10. Loven om Kompensation
 11. Loven om Magnetisme
 12. Loven om Årsag og Virkning

NB: Jeg er ved at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først ☺️

I denne guide vil jeg dele 5 ting, som du skal vide om den Universelle Lov om Universet, så du kan begynde at bruge den i dit liv.

#1 – Hvad er den Universelle Lov om Universet?

Den Universelle Lov om Universet er en af de mindre kendte Universelle Love. Der er ikke rigtig noget som kommer op specifikt om Loven om Universet, når du Google det. Så, hvad siger Loven om Universet? Dette er hvordan mine private optegnelser beskriver Loven om Universet.

Loven om Universet Siger:

“Du har tjent de gaver, som du har. Du udvikler dig ved at bruge de gaver som du har tjent. Hvis du ønsker at opleve det mirakuløse, så er du nødt til at dedikere dine energier, tid og liv mod dette mål.”

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#2 – Loven om Universet og de Universelle Love ER IKKE den Samme Ting.

Jeg forstår fuldstændig forvirringen omkring Loven om Universet og de Universelle Love!

De Universelle Love (flertal) er en samling af millioner af Love som får Universet til at kører rundt. Tænk på Lovene som tandhjul i Universets kæmpe maskineri.

Loven om Universet er EN LOV! Dens fulde navn er Den Universelle Lov om Universet.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#3 – Loven om Universet Gør Dig til Centrummet af Dit Liv.

Vær opmærksom på, at jeg sagde Centrummet af Dit LIV – ikke centrummet af Universet! Centrummet af Universet er narcissistisk og et udtryk for et behov for opmærksomhed.

MEN DU ER CENTRUMMET AF DIT LIV!

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#4 – Loven om Universet Hjælper Karma.

Du er sikkert bekendt med “Du høster som du har sået” eller “Du ligger som du har redt!” Loven om Universet spiller også en rolle indenfor dette område eftersom de sætter fokus på, hvad du har tjent.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#5 – Loven om Universet Hjælper Dig Med at Udvikle Dig til en Bedre Person.

Den Universelle Lov om Universet er en Universel Lov, som handler om dig og hjælpe dig med at udfører dit Personlige Livsformål. Dit liv her på Jorden drejer sig egentlig om din Personlige Udvikling og Vækst. Det handler om at balancere dit Ego med dit Højere Selv, så begge er ligeligt repræsenteret i din personlighed.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

 

LÆS DEN FULDE GUIDE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Loven om Universet er en af de mindre kendte Universelle Love. Den Universelle Lov om Universet handler KUN om dig og magien indeni dig.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...