Det er ikke mere kompliceret at manifestere en bestemt person, end det er at manifestere alt muligt andet. Alligevel er dette et område MANGE mennesker kæmper med deres manifestation.
Manifest a Specific Person The Universal Laws & Manifestation

7 Fejl De Fleste Laver, Når De Forsøger at Manifestere En Bestemt Person

Det er ikke mere kompliceret at manifestere en bestemt person, end det er at manifestere alt muligt andet. Alligevel er dette et område MANGE mennesker kæmper med deres manifestation. I denne guide, vil jeg sætte fokus 7 fejl folk laver, når de forsøger at manifestere en bestemt person.

Fejl #1 – Ønsker at Manifestere Én for at Fixe Dem eller Redde Dem.

Lysarbejdere er meget tilbøjelige til, at se andre som deres personlige fix-up projekt. Lysarbejdere er meget empatiske og sensitive, så vi har tendens til at opfange andres energier, og ved, hvornår andre har brug for hjælp, omsorg og støtte. Problemet er, …

Fejl #2 – Lede efter en Ridder på den Hvide Hest til at Komme og Redde Dem.

Faktum fra virkeligheden: Prinsen på den hvide hest kommer ikke og redder. Og en Fe Gudmor kommer ikke og får alle dine problemer til at forsvinde, samt virkeliggøre dine drømme og ønsker. Så du er nødt til at tage din magt tilbage i dine egne hænder!

Fejl #3 – Holder For Stramt om Èt Udfald.

Når det kommer til at manifestere en bestemt person, så er dine intentioner allerede sat på én bestemt person. Det er lidt ideen med det hele. Problemet er, at når du bliver så specifik, så efterlade det ikke ret meget plads for Universet til at arbejde i.

Fejl #4 – Være Alt for Tilknyttet til en Illusion.

Jeg anbefaler ikke visualisering og vejledt meditationer, som den bedste tilgang til at manifestere en bestemt person. Din underbevidsthed kender ikke forskellen på, hvad der er virkeligt og hvad der ikke er. Visualiseringer og vejledt meditationer er designet til, at skabe nye neurologiske mønstre i dit sind. Når du fodrer din underbevidsthed med de samme billeder, ord, indre film igen og igen, så vil din underbevidsthed med tiden tro at det er virkeligt.

Problemet er…

Fejl #5 – Prøver at Planlægge Alting ned til Mindste Detalje.

Åhhh… hånden op, hvis du er skyldig i at planlægge alting ned til mindste detalje 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ Vi ønsker at vide alting, så vi kan være forberedt. Desværre så fungerer Universet ikke på den måde.

Fejl #6 – Ignorere Fri Vilje.

Alle har Fri Vilje! Men samtidig, er alle dig skubbet ud… så hvad betyder det? Hvordan kan alle have fri vilje og være dig skubbet ud?

Alle har Fri Vilje fordi de har en bevidsthed og et sind. De er levende, tænkende væsner med følelser. Vi er alle på vores egen healings rejse fra smerte, frygt og angst. Nogle gange har vi ikke lyst til at gøre noget, eller være sammen med nogen, fordi det ikke føles rigtigt… OG DET ER OKAY! Stop med at presse eller forcere nogen til at gøre noget, de ikke har lyst til.

På den anden side…

Fejl #7 – Tvinger, Kontrollere og Manipulere for at Få Din Vilje.

Tvang, kontrol og manipulation er aldrig en god idé, uanset hvad dit slutspil er.

Det er respektløst overfor andre, og det er narcissistisk!

Du er NØDT til at respektere andres frie vilje, også selvom deres frie vilje ikke tjener dig!

 

LÆS HELE GUIDEN

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

Det er ikke mere kompliceret at manifestere en bestemt person, end det er at manifestere alt muligt andet. Alligevel er dette et område MANGE mennesker kæmper med deres manifestation.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...