fbpx
Den Universelle Lov om Kompensation er en vigtig Lov. Den arbejder sammen med Loven om Give & Modtage, som er nogle af de Love som kan medfører Karmisk og Kosmisk Gæld, hvis du ikke er forsigtig.

Loven om Kompensation – Hvad Alle Lysarbejder Bør Vide om den Universelle Lov om Kompensation.

Det er tid til de Universelle Love.

I dag vil vi dykke ned i en af de Universelle Love som omhandler Penge!

Ja, du hørte rigtigt!

Der er faktisk adskillige Universelle Love som omhandler Penge. – og ja, Penge og det at tjene penge er Spirituelt. Det er kun den måde nogle mennesker bruger (red. misbruger) penge som kan være meget u-spirituelt.

Før vi kommer igang, så er her her en liste over de Universelle Love som vi allerede har dækket i Resource Hub:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn

Lad os først kigge på, hvad Loven om Kompensation er…

Loven om Kompensation er en gruppe af grundregler som omhandler tanker og handlinger i alle inkarnationer hvorfra en kosmisk bedømmelse er afsagt i forhold til resultaterne af vores tanker og handlinger, gerninger og ugerninger – det er grundreglen om dualitet i funktion.

Din indtægt afhænger af, hvor mange mennesker du kan hjælpe, og hvor godt du kan hjælpe dem.

Loven om Kompensation er en Underlov til Loven om Karma sammen med følgende Love:

 • Loven om Årsag & Virkning.
 • Loven om Kreativitet
 • Loven om Give & Modtage.
Den Universelle Lov om Kompensation er en vigtig Lov. Den arbejder sammen med Loven om Give & Modtage, som er nogle af de Love som kan medfører Karmisk og Kosmisk Gæld, hvis du ikke er forsigtig.

Hvis du vil lærer mere om Loven om Kompensation og hvordan du kan bruge den til at Manifestere flere penge eller andre former for kompensation for dit arbejde, hjælp og hvad du gør for at gøre verdenen til et bedre sted, så kan du finde den fulde Guide og Bonus her under.

[convertkit_product product=”76247″ text=”LÆS HELE GUIDEN + bonus” background_color=”#792e54″ text_color=”#e4c57e”]

About Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.