Vidste du at Loven om Give og Modtage er langt vigtigere end Loven om Tiltrækning? Lær hvorfor her!
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Hvad Du Skal Vide om Den Universelle Lov om Give og Modtage

Det er på en eller anden måde blevet en af mine yndlingsaversioner, at tale om den Universelle Lov om Give & Modtage. Ikke nødvendigvis med vilje, men mere på grund af den egoisme, og nogle gange endda narcissisme, jeg ser i folk.

Lad os lige få én ting på det rene, du kan være spirituel og være på en del af New Age samfundet, og stadig have egoistiske adfærd. Vi hopper alle nogle gange ind i vores Ego, eller som jeg foretrækker at kalde det, vores Frygtbaseret Sind.

En Lille Notits om Egoet.

Af en eller anden grund, så bryder jeg mig ikke om at bruge ordet “Ego” i min undervisning. Måske fordi det er alt for fluffy og oppe i luften. Alle Spirituelle Læremestre har modtaget spørgsmålet “… men hvad er et Ego?” Bare det faktum, at der er så mange som er nødt til at spørger “hvad er et Ego er”, så fortæller det mig at betegnelsen ikke er specifikt nok.

Egoet har også fået et frygteligt omdømme, som noget folk skulle undgå for enhver pris. Selv folk inde i det spirituelle og new age samfund påstår, at de ikke længere har et Ego, fordi de ar arbejdet så meget med dem selv. Jeg er ked af, at jeg er den som må fortælle dig det, men det er simpelthen ikke sandt! Bare det faktum, at du er i live i en menneskelig krop på Jorden, betyder at du HAR et ego!

Lad mig fortæller dig det på denne måde… uden et Ego, så kan vi ikke overleve på Jorden. Det er Egoet som fortæller os…

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Loven om Give & Modtage.

Loven om Give & Modtage siger at for at du kan leve et balanceret liv, så må du sikre at du giver lige så meget til andre, som du modtager fra dem – og at du modtager lige så meget fra dem, som du giver til dem.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Du Kan Kalde Det Karma, Hvis Du Vil.

Karma er, i øvrigt, sin egen Universel Lov, så den er ikke 100% det samme som Loven om Give & Modtage. Ikke destro mindre, jo mere du lærer om de forskellige Universelle Love (jeg deler en ny Universel Lov på min blog hver måned) vil du se, hvordan de overlapper hinanden. Der er et uendelig antal Universelle Love, så selvfølgelig vil der steder, hvor de lapper over hinanden. Det kan helt sikkert være forvirrende.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Hvad er Loven om Give og Modtage?

Den bedste måde, at beskrive denne lov er ved at kigge på den som en gammel apoteker-vægt; for at leve et balanceret liv, så er der nødt til at være ligevægt mellem de to vægtskåle. Hvad du giver, er nødt til at svare til, hvad du modtager.

Hvad Du Skal Vide om Den Universelle Lov om Give og Modtage Vidste du at Loven om Give og Modtage er langt vigtigere end Loven om Tiltrækning? Lær hvorfor her! balancere energier, dansk, de universelle love, den universelle lov om give og modtage, karma, karmisk gæld, loven om give og modtage, loven om tiltrækning, metafysisk, videnskab

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Hvad er Konsekvenserne ved at Ignorere Loven om Give & Modtage?

Du vil ikke opleve nogen konsekvenser lige med det samme. Ligesom alt andet, så tager det lidt tid før dine handlinger manifestere sig ind i virkeligheden. Som jeg har nævnt i andre artikler, din mest dominante tanker, følelser og handlinger skaber din virkelighed.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Når Du Giver Mere end Du Modtager.

Hvi du har givet mere end du modtager, så vil du føle dig ulykkelig, deprimeret, udnyttet og brugt.

Du har lært andre, at de altid kan komme til dig for hjælp, og du aldrig vil bede om noget igen.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Hvis du Modtager Mere end Du Giver.

Hvis du har modtager mere end du giver, så vil du føle dig alene, ulykkelig, utilfreds og have dårlig smag i munden.

Nummeret med at blive ved med at modtage mere end du giver tilbage skriger af frygt, smerte og angst. Det er som et egern som samler vinterforråd.

Det er det ultimative nummer på Mangel-Mentalitet.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

FOR ADGANG TIL DEN FULDE GUIDE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Jeg vil dele nogle nemme måder, at sikre du holder balancen mellem give og modtage om to Torsdage fra i dag.

Dette er den første artikel ud af 4 i en mini-serie om Loven om Give & Modtage.

Næste uge vil jeg udgive en artikel, som hedder Hvorfor den Universelle Lov om Give og Modtage er MEGET Vigtigere end Loven om Tiltrækning.

Ugen efter, 5 Nemme Måder at Implementere Loven om Tiltrækning i Dit Liv Denne Weekend.

Og for den sidste uge, Teknikker til at Bruge Loven om Give og Modtage med Succes.

 

Vidste du at Loven om Give og Modtage er langt vigtigere end Loven om Tiltrækning? Lær hvorfor her!

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...