fbpx
Loven om Magnetisme er Moder-Loven til Loven om Tiltrækning, Loven om Frastødning og 7 andre Underlove. Hvis du forstår Loven om Magnetisme, så har du nøglen til succesfuld manifestation

Den Universelle Lov om Magnetisme: Det Bør Du Vide om Loven om Magnetisme.

Det er tid til en “ny” Universel Lov. Denne gang dykker vi ned i Loven om Magnetisme.

Du har sikkert allerede gættet, at Loven om Magnetisme, Loven om Tiltrækning og Loven om Frastødning er meget tæt forbundet. Loven om Magnetisme er den lov som sørger for at Loven om Tiltrækning og Loven om Frastødning virker.

Før vi går i gang, her er en liste over de Universelle Love, som vi allerede har dækket her på bloggen.

  1. De Universelle Love 101
  2. Loven om Tiltrækning
  3. Loven om Give & Modtage
  4. Loven om Lys
  5. Loven om Fri Vilje
  6. Loven om Frihedsret
  7. Loven om Frastødning
  8. Loven om Guddommelig Kærlighed
  9. Loven om Bøn
  10. Loven om Kompensation

NB: Jeg er ved, at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Jeg vil opdatere listen herover med links, når den Danske udgave er lavet. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først

Lad os åbne min hellige bog af Universelle Love, og kigge på, hvad den siger om Loven om Magnetisme.

Loven om Magnetisme siger: “Du kan kun tiltrække den samme slags energi, som du sender ud.”

Loven om Magnetisme siger: “Du kan kun tiltrække den samme slags energi, som du sender ud.”

#1 – Loven om Magnetisme er Moderloven til Loven om Tiltrækning.

Som jeg har nævnt i tidligere Universel Love-Guides; Loven om Tiltrækning er en underlov til Loven om Magnetisme, hvilket følgende Love også er. (Find listen i bunden af dette opslag)

#2 – Bring Din Energifrekvens i Position med Dit Ønsket Udfald. 

Jeg har sagt det før, og vil sige det igen; Du er NØDT til at bringe din Energifrekvens i Position med dit Ønsket Udfald, hvis der skal være nogen chance for at opnå det.

#3 – Du er en Magnet for Alt der Sker i Dit Liv. 

Jo mere du dykker ind i Personlig Udviklings-Universet, jo mere vil du indse, at du er den eneste som er ansvarlig for, hvad der sker i dit liv. Du vil lærer, at det ikke er nok, at tage æren for de gode ting, som sker for dig – du er også nødt til tage ansvar for de dårlige og smertefulde ting.

Tage ansvar for alt, der sker i dit liv, er en af de mest udfordrende opgaver, fordi dit Ego vil gøre alt det kan for at finde grunde til, hvorfor det ikke er dit ansvar og finde nogle andre at bebrejde for din modgang.

Så mens du måske fokusere på, hvordan du kan få flere penge pga. inflationen og skyhøje priser, så tiltrækker du muligvis ikke flere penge, fordi dit fokus kommer fra mangel, frygt, desperation, og frustration. Siden Universet ikke forstår ord, men kun Energi, så bliver du en Magnet for mere mangel, frygt, desperation og frustration, når det kommer til penge.

Det er dit ansvar at løfte din Energifrekvens fra mangel, frygt, desperation og frustration til rigdom, tillid, fred og taknemmelighed. Det er lettere sagt end gjort, det ved jeg. Hvis det var nemt, så vil alle gøre det!

#4 – Bliv en Powerfuld Magnet. 

Det vil fylde en hel bog eller kursus, hvis jeg skulle lærer dig alle trinene til at blive en Powerful Magnet, så vi vil ikke gå så dybt i dag!

Jeg vil give dig, den helt fundamentale nøgle til at være en Powerfuld Magnet, så du samarbejder med Loven om Magnetisme og dens Underlove… (Find nøglen i den fulde Guide i bunden af dette opslag)

#5 – Vær Opmærksom på Dine Frastødning. 

En af det mest almindelige ups’er jeg ser, når det kommer til Manifestation og arbejde med Loven om Tiltrækning er, at folk ofte frastøder det, som de gerne vil tiltrække. Det er lidt “modsat dag” over det.

Det, de gerne vil have, frastøder de – og det, som de ikke vil have, tiltrækker de.

Men det behøver ikke, at være på den måde!


Dette er kun en kort uddrag af Guiden om den Universelle Lov om Magnetisme. Hvis du ønsker at læse den fulde Guide, så klik på knappen herunder for at Downloade.

FÅ ADGANG HER

Loven om Magnetisme er Moder-Loven til Loven om Tiltrækning, Loven om Frastødning og 7 andre Underlove. Hvis du forstår Loven om Magnetisme, så har du nøglen til succesfuld manifestation

About Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.