Den sidste guide i vores 4-dele mini serie om Loven om Give og Modtage.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

5 Taktikker til at Bruge Loven om Give og Modtage med Succes

Vi gjorde det… Vi er ved den sidste guide i vores 4-del mini serie om Loven om Give og Modtage. Du kan finde alle 4 i bunden af denne artikel. Jeg har også lavet en pakke, så du kan downloade de fulde guides af alle 4.

Jeg har lovet dig at give dig nogle taktikker til at bruge Loven om Give & Modtage. Jeg ønsker, at det skal være praktisk og nemt at tilpasse til dit liv. Så, jeg vil give dig én taktik for hver af de 5 livsområder, som vi arbejder med hos Bøglund Lightworkers.

  • Mental Helbred & Velvære
  • Lysarbejdere
  • Lys ARBEJDE
  • Forhold & Relationer
  • Selvudvikling

Jo mere specifikt et spørgsmål er, jo mere ressourcefuldt vil svaret blive! Det er en af de ting jeg lærte fra at lave Angel Tarot Readings for klienter. Luftige spørgsmål får luftige svar. Specifikke spørgsmål for specifikke svar. Loven om Give og Modtage sikre, at du for den samme energimæssige værdi tilbage, som du giver til andre.

Taktik #1 – Mental Helbred & Velvære: Træk Stikket.

Med træk stikket, så mener jeg at du skal komme af de sociale medier, online forummer, og din indbakke, og gå væk fra steder hvor folk hele tiden snakker. Vores hjerne har brug for en pause fra konstante opdateringer og notifikationer. Vi er nødt til at kunne trække stikket uden at være bange for at vi misser noget… for, lad os være ærlige… hvis det virkelig var så vigtigt, så vil det finde sin vej til dig uanset hver.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Taktik #2 – Lysarbejdere: Det Du Sår er Hvad Du Høster.

Jeg vil ikke gentage mig selv fra de andre guider i denne serie, og bede dig om, at øve dig i at sige nej, så du kan holde en sund balance mellem hvad du giver og hvad du modtager! I stedet, vil jeg fokusere på dine Superkræfter som Lysarbejder!

Ja du læste korrekt! Dine Superkræfter! Hvilke specifikke Superpowers du har, er meget individuelt. Der er dog Superpowers som vi alle har; og én af dem er Manifestation.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Taktik #3 – Lys ARBEJDE: Forlang Betaling for Dit Arbejde.

Denne her, har jeg også været omkring mange gange i tidligere guides. Men vi lever stadig i en verden, hvor der er en fælles holdning om, at penge ikke er spirituelt og spirituelle mennesker skal hjælpe andre gratis, for at vise hvor uselviske de er.

Det kan ikke være mere forkert!

Penge er en af de hurtigste, letteste og mest effektive måder at balancere give og modtage energierne på begge sider. Glem ikke, at når du sørger for at holde balance i give og modtager energierne i alle interaktioner i dit liv, så undgår du alt lave Karmisk Gæld! Win-Win!

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Taktik #4 – Relationer og Forhold: Vær Ligeværdig med Alle Du Har Enhver Form for Relation eller Forhold til.

Livet er dit klasseværelse, og andre mennesker er din mulighed for at lærer og vokse! Hvis du går gennem livet med dette statement i mente, så vil mange ting være meget lettere.

Det er ingen hemmelighed at tilgivelse er en Personlig Livsformål, aka. Livslektion, som vi alle har i vores sjælekontrakt. Tro mig; der vil altid komme nye muligheder for at praktisere tilgivelse i dit liv! Tricket er at sikre at du holder toxic people (giftige/dårlige mennesker) til et minimum.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Taktik #5 – Selvudvikling: Hold en Sund Energifrekvens.

Loven om Give & Modtage interessere sig virkelig kun om én ting… Energi! Alle de uendelige mange Universelle Love interessere sig kun for, og reagere kun til Energi! Universet er fløjtende ligeglad med hvad du har på, hvordan du sætter dit år, hvordan du tjener penge, eller hvordan du bruger din tid. Universet er også ligeglad med religion, nationalitet, sprog, og hvordan du ser ud.

Universet taler kun ét sprog… ENERGI!

Det er her, hvor videnskab møder spiritualitet.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

 

FÅ ADGANG TIL DEN FULDE GUIDE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Her har du den… den sidste guide i vores mini-serie om Loven om Give & Modtage! Hvis du vil læse op de tidligere guides, så kan du finde deres links herunder.

  1. Det Skal Du Vide om den Universelle Lov om Give & Modtage.
  2. Hvorfor den Universelle Lov om Give og Modtage er MEGET Vigtigere end Loven om Tiltrækning.
  3. 5 Nemme Måder at Implementere Loven om Tiltrækning i Dit Liv Denne Weekend.

 

Den sidste guide i vores 4-dele mini serie om Loven om Give og Modtage.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...