Når du følger Loven om Fri Vilje, har flere mennesker tendens til at kunne lide dig og være i dit selskab. Hvis du ignorerer Loven om Fri Vilje, har flere mennesker tendens til at holde sig væk fra dig, fordi de ikke kan lide at være omkring dig.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Fri Vilje – Det skal Du Vide om den Universelle Lov om Fri Vilje

Har du nogensinde hørt om Loven om Fri Vilje? Det er denne Universelle Lov, der ofte flyver under radaren, men har en betydelig indflydelse på dit liv… og karma. Jeg har brugt årtier på at forske og studere de Universelle Love. Nu er tiden kommet til at dele Guiden, der gennemgår den Universelle Lov om Fri Vilje, så du kan bruge den til din fordel i manifestationen af dine drømme og mål… og sunde relationer 🙂

Lad os først lige opsummere:

  1. De Universelle Love 101
  2. Loven om Tiltrækning
  3. Loven om Give & Modtage
  4. Loven om Lys

#1 – Hvad er det med Loven om Fri Vilje?

Loven om Fri Vilje er ikke bare en abstrakt idé – det er en Kosmisk Lov, som klæber universet sammen som lim.

Loven om Fri Vilje siger:
“Ingen eller Intet kan interagere med nogen eller nogets Frie Vilje!”

Loven om Fri Vilje er en guddommelig kraft, der holder alt i balance. Den kan ikke bøjes eller brydes, fordi det er dens opgave at holde alt i Guddommelig Orden, så alt ikke kollapser.

Loven om Fri Vilje siger; “Ingen eller Intet kan interagere med nogen eller nogets Frie Vilje!”

#2 – Derfor er det en No-Go at Ignorere Loven om Fri Vilje

Er du en af dem, der tror, at Fri Vilje ikke er ægte, fordi alle bare dig selv skubbet ud?

Det er som at lege med karmisk ild. Du kan ikke virkelig bryde Loven om Fri Vilje, men du kan at lade som om den ikke eksisterer. Det er en envejsbillet til en kosmisk rutsjebane, du ikke har lyst til at tage.

Bare fordi du ANTAGER, at alle bare er dig selv skubbet ud, så er det ikke ens betydning med at alle er en individuel sjæl med en individuel bevidsthed. Du har INGEN RET til at påtvinge andre din vilje, fordi du vil have tingene på din måde. Det er en misforståelse af brugen af Manifestation og især Loven om Antagelse. Det er narcissistisk og giftigt – og det er mere tilbøjeligt til at skubbe andre væk end tiltrække dem.

#3 – Respektér Fri Vilje

Loven om Fri Vilje er ikke bare en fancy Lov – det er en vej til at blive en bedre udgave af dig selv. Ved at anerkende andre menneskers valg sender du gode vibrationer ud i Universet.

Du vil have, at andre respekterer din Fri Vilje, ikke? Da du Modtager det, du Giver, skal du respektere andre på samme måde, som du ønsker, at de skal respektere dig. Det er så simpelt.

Loven om Fri Vilje kommer især til sin ret i manifestationer af en Bestemt Person. En af de mest vanskelige dele af at manifestere en Bestemt Person er at distancere DIN Vilje fra din Bestemte Person.

#4 – Ingen Manipulation, Ingen Kontrol

Har du nogensinde mødt nogen, der prøver at kontrollere alt, manipulere og påtvinge andre deres Vilje?

Det handler ikke kun om at forsøge at bryde Loven om Fri Vilje; det inviterer en shit-ton Karma ind i deres liv!

Når du forstår årsagen til, hvorfor nogle mennesker føler behov for at manipulere, tvinge og kontrollere andre og deres manifestationer, er det nemmere at lave en selvtjek for at se, om du også har nogle af disse grund årsager, der blokerer din manifestation… og gør dig irriterende for andre.

#5 – Fri Vilje i den Spirituelle Verden

Loven om Fri Vilje er ikke kun for mennesker. Det er en Universel Lov, som selv det Guddommelige, Engle og Gud forbinder sig med. Det tilføjer en helt ny dimension til det spirituelle vækstspil.

Det Guddommelige kender din Sjælekontrakt, din Sjælebog og dine Livsformål. Så i stedet for at give dig, hvad du vil have, kan det Guddommelige bruge sin Fri Vilje til at hjælpe dig med at vokse og udvikle dig som person og sjæl.

#6 – Loven om Fri Vilje og Loven om Årsag og Virkning

Loven om Fri Vilje og Loven om Årsag og Virkning er meget tæt forbundet med hinanden. For hver beslutning, du træffer, vil der være en årsag og virkning – med andre ord vil der være en konsekvens… for bedre eller værre.

Og ikke at træffe et valg er også en beslutning! – Husk det!

Er du klar til at dykke endnu dybere ned i denne powerfulde Universelle Lov om Fri Vilje?

Jeg har lavet en 8-siders Guide med alt, hvad du bør vide om Loven om Fri Vilje. Hvis du mestrer hemmelighederne i Guiden, helbreder du og skaber du bedre karma i dit liv – og du ved, hvordan du undgår dårlig karma og hvordan du manifesterer gode og sunde relationer med andre. Husk på, at Universet ofte arbejder gennem andre mennesker, så jo bedre relationer, du har med mennesker, desto mere sandsynligt er det at de vil hjælpe dig med at realisere dine drømme og ønsker.

 

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Lær hvordan du navigerer gennem udfordrende situationer med ynde og medfølelse, samtidig med at du beskytter din egen Fri Vilje mod manipulation og kontrol. Omfavn kraften i valg og skab et liv, der er i overensstemmelse med dine dybeste ønsker.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...