Loven om Karma er enten en Lov man har et godt eller dårligt forhold til; alt afhængig af, hvilken Karma man bærer rundt på og ens personlighed.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Karma – 5 Ting Du Skal Vide om den Universelle Lov om Karma

Loven om Karma er en Universel Lov som de fleste TROR at de kender, men faktisk ikke helt gør. For Loven om Karma er IKKE det samme som Karma Loven.

Karma Loven er et mere generelt koncept om, at alt du sender ud, vil komme tilbage til dig. Den Universelle Lov om Karma har lidt flere nuancer end, hvad du sender ud, kommer tilbage. De ligner hinanden, men er alligevel forskellige. Så jeg forstår fuldstændig, hvis du føler dig forvirret.

Karma kan både være noget du tilegner dig i dette liv eller være noget du har taget med dig fra tidligere liv. Karma Loven gør dig ansvarlig for dine handlinger og ord, og sørger for at du bliver mødt med konsekvenserne af din egen Karma. Den Universelle Lov om Karma (som vi skal snakke om i denne Guide) er de mekanismer i Universet som bringer dit liv i en retning, hvor du ikke kan undgå at blive mødt med konsekvenserne af din Karma, indtil du har “afbetalt” din Karmisk Gæld.

Med de over 600 Universelle Love som er i mine private optegnelser, så her er de Love, som er blevet udgivet på mit Website:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn
 10. Loven om Kompensation
 11. Loven om Magnetisme
 12. Loven om Årsag og Virkning
 13. Loven om Universet
 14. Loven om Ikke-Tilknytning
 15. Loven om Kærlighed
 16. Loven om Værdi
 17. Loven om Balance
 18. Loven om Harmoni og Overensstemmelse
 19. Loven om Antagelse
 20. Loven om Intention og Begær
 21. Loven om Ansvarlighed
 22. Loven om Modsat Virkning

NB: Jeg er ved at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først 🙂

#1 – Loven om Karma 101.

Loven om Karma er enten en Lov man har et godt eller dårligt forhold til; alt afhængig af, hvilken Karma man bærer rundt på og ens personlighed.

Du har sikkert hørt, “Karma er kun en bitch, hvis du er!”, hvilket er sandt.

Den Karma du bærer rundt på er 100% selvforskyldt, uanset om Karmaen stammer fra dette liv eller et tidligere liv. Det er noget du har påført dig selv igennem dine handlinger og ord! Til modsætning fra de fleste andre Universelle Love, der reagerer på dine mest Dominerende Tanker og Følelser, så reagere Karma KUN på dine Ord og Handlinger. Så med andre ord, så kan du tænke og mene præcis som du har lyst til, og det vil ikke trigger Karma, men det sekund du handler på det, så kommer du til at stå til regnskab.

Den Universelle Lov om Karma hjælper væsener med at sørger for, at de betaler for enhver handling de har lavet, som påvirker trivslen af dem selv eller andre. Loven om Karma er uigenkaldelig og vil være betinget af at bringe dem som kommer på afveje fra Loven om Enhed tilbage i balance via denne Guddommelige Retfærdighed I Universet.

Loven om Karma fortæller; “For hver begivenhed der sker, vil der følge en anden begivenhed som blev forårsaget af den første. Den nye begivenhed vil være behagelig eller ubehagelig, afhængig om forårsagelsen var god eller dårlig.”

Loven om Karma fortæller; “For hver begivenhed der sker, vil der følge en anden begivenhed som blev forårsaget af den første. Den nye begivenhed vil være behagelig eller ubehagelig, afhængig om forårsagelsen var god eller dårlig.”

Hvis du ønsker at lærer at bruge Loven om Karma til:

 • #2 – Sådan Hjælper Loven om Karma Dig med at Komme Videre efter Narcissistisk Mishandling og Vold & Toxic Personer.

 • #3 – Loven om Karma & Manifestation.

 • #4 – Sådan Hjælper Loven om Karma Dig med at Manifestere Penge.

 • #5 – Sådan Hjælper Loven om Karma Dig med at Manifestere en Bestemt Person.

Så kan du købe Hele Guide ved at klikke på linket herunder.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Er du træt af negativitet, der holder dig tilbage? Karma handler IKKE kun om gengæld! Lær de 5 hemmeligheder bag at bruge Loven om Karma til at tiltrække overflod, kærlighed og succes! Denne guide vil afsløre, hvordan Loven om Karma kan hjælpe dig med at hele, manifestere dine ønsker og endelig bevæge dig fremad mod et lykkeligt liv.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...