Optimerer din manifestation med Loven om Modsat Virkning. Lær at håndtere dine ønsker effektivt og undgå blokeringer.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Modsat Virkning – 5 Ting Du Skal Vide om den Universelle Lov om Modsat Virkning.

Når du hører “Loven om Modsat Virkning”, så tænker du måske, at det er i familie med Loven om Årsag og Virkning? Men det er faktisk ikke helt tilfældet. Loven om Modsat Virkning er en Universel Lov, som ikke har Underlove, som f.eks. Loven om Tiltrækning har. Dog minder rigtig mange af de Universelle Love om hinanden, og derfor er det nemt at fare vildt i, hvilken Lov hører til hvor.

Loven om Modsat Virkning minder lidt om Loven om Frastødning og Loven om Paradoksal Intention (bliver udgivet i april 2024) – og måske endda Loven om Utilsigtet Konsekvenser (bliver udgivet i august 2026), Loven om Uforudset Konsekvenser (bliver udgivet i maj 2025), og Loven om Minimal Indsats (bliver udgivet i september 2026).

Med de over 600 Universelle Love som er i mine private optegnelser, så her er de Love, som er blevet udgivet på mit Website:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn
 10. Loven om Kompensation
 11. Loven om Magnetisme
 12. Loven om Årsag og Virkning
 13. Loven om Universet
 14. Loven om Ikke-Tilknytning
 15. Loven om Kærlighed
 16. Loven om Værdi
 17. Loven om Balance
 18. Loven om Harmoni og Overensstemmelse
 19. Loven om Antagelse
 20. Loven om Intention og Begær
 21. Loven om Ansvarlighed

NB: Jeg er ved at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først ☺️

Table of Content // Indholdsfortegnelse

#1 – Loven om Modsat Virkning 101.

Den Universelle Lov om Modsat Virkning er en af de Universelle Love, som du med ret stor sandsynlighed har oplevet mange gange i dit liv. Jeg vil faktisk vove at påstå, at du om et øjeblik vil have en Ahaoplevelse, når du finder ud af, at de der irriterende stunder faktisk var en førstehåndsoplevelse af en Universel Lov i virkning.

De fleste Universelle Love arbejder mere Behind the Scenes, og ikke noget vi lægger så forfærdelig meget mærke til i hverdagen. Det er nok mest Psychic personer, som direkte ser de Universelle Love arbejde. De fleste oplever kun resultaterne af de Universelle Loves arbejde.

Men Loven om Modsat Virkning arbejder både Behind the Scenes men også i vores direkte synsvinkel.

Den Universelle Lov om Modsat Virkning siger;
“Jo mere du forsøger at få noget til at ske, jo mere vil du opleve at processen bliver en langtrukken pligt.”

DEN UNIVERSELLE LOV OM MODSAT VIRKNING SIGER; “JO MERE DU FORSØGER AT FÅ NOGET TIL AT SKE, JO MERE VIL DU OPLEVE AT PROCESSEN BLIVER EN LANGTRUKKEN PLIGT.”

Med andre ord, jo mere du forsøger at få noget til at ske, jo længere tid vil det tage. Presset fra din side, forhindre Manifestationen i at ske organisk og naturligt.

Det som ofte sker er, at når vi virkelig gerne vil have noget eller opnå noget, så kan vi blive meget dedikeret og nærmest obsessed for, at det skal ske. Vi kommer ofte til at gå i vejen for os selv, og måske, utilsigtet, forsøger at planlægge hele Manifestationsprocessen trin-for-trin. Det fører til, at vi arbejder i overtid for, at få Manifestationen til at ske så hurtigt som muligt, eller indenfor vores valgte tidsrum, og samtidig blokere vi for, at Universet kan udføre sin Magi.

Men Loven om Modsat Virkning dukker også op på andre måder; har du nogensinde oplevet, at du arbejder rigtig hårdt i længere tid, men ikke får den anerkendelse eller forfremmelse du søger?

Eller at du lægger så mange timer og energi i dine studier, men du får stadig ikke de resultater du ønsker?

Eller hvad med dine forhold og relationer – føler du at du gør alting for alle, og klar til at hjælpe, hvor der er brug for dig – men det sekund du har brug for hjælp fra dine venner og familie, så har de pludselig travlt med alt muligt andet?

Eller at du arbejder benhårdt, spare op, er økonomisk fornuftig, har gode aktier – men din økonomi er stadig ret stram?

Disse er blot nogle hverdags eksempler på, hvordan Loven om Modsat Virkning dukker op i vores liv.

Hvis du ønsker at lærer at bruge Loven om Modsat Virkning til:

 • Komme dig efter Narcissistisk Vold & Mishandling og Usunde Forhold
 • Manifestation
 • Manifestere Penge
 • Manifestere en Bestemt Person

Så kan du købe Hele Guide ved at klikke på linket herunder.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Opdag hemmelighederne bag denne Universelle Lov, der påvirker dit liv mere end du tror! Lær at navigere uden at blokere dine ønsker og manifestationer. Lad dig ikke længere begrænse af misforståelser - tag kontrol over din skæbne i dag! Er du klar til at opleve sand transformation?

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...