Loven om Paradoksal Intention opfordrer dig til at forholde dig i ro når du Manifestere og have tillid til at alting nok skal ordne sig for det højeste gode.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Paradoksal Intention – 5 Ting Du Skal Vide om den Universelle Lov om Paradoksal Intention.

I dag skal vi dykke ned i en af de Universelle Love som kan blokere din Manifestation eller forhindre dig i, at opnå dine mål og drømme. Egentlig, så er det ikke så meget Loven om Paradoksal Intention som er problemet, men mere den måde, du (ubevidst) bruger den.

Personligt, så holder jeg rigtig meget af Loven om Paradoksal Intention, og har brugt den bevidst i mit liv siden jeg tog min uddannelse som Certified Akashic Record Reader.

Når du lærer at bruge Den Universelle Lov om Paradoksal Intention i dit liv, så vil du opleve, at du approacher ting på en anden måde, og kan gennemskue meget specifikke steder, hvor du blokere din Manifestation og hvorfor du ikke kan opnå dine mål og ønsker.

Med de over 600 Universelle Love som er i mine private optegnelser, så her er de Love, som er blevet udgivet på mit Website:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn
 10. Loven om Kompensation
 11. Loven om Magnetisme
 12. Loven om Årsag og Virkning
 13. Loven om Universet
 14. Loven om Ikke-Tilknytning
 15. Loven om Kærlighed
 16. Loven om Værdi
 17. Loven om Balance
 18. Loven om Harmoni og Overensstemmelse
 19. Loven om Antagelse
 20. Loven om Intention og Begær
 21. Loven om Ansvarlighed
 22. Loven om Modsat Virkning
 23. Loven om Karma

NB: Jeg er ved at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først 🙂

#1 – Loven om Paradoksal Intention 101.

Den måde, som jeg tænker på Loven om Paradoksal Intention er, som den kloge mentor, som sommetider fortæller dig noget, som du ikke har lyst til at hører, men som du inderst inde godt ved er sandt.

De sidste par Universelle Love, som vi har været igennem, kan ses som de lidt “irriterende” Love, fordi de netop kan være en forklaring på, hvorfor din Manifestation er blokeret eller hvorfor tingene ikke går, som du ønsker dig. Loven om Karma, Loven om Modsat Virkning og Loven om Frastødning er alle eksempler på Universelle Love, som folk ikke er super fan af. Loven om Fri Vilje bliver for nogen kun betragtet som værende gældende, når det gælder deres egen Frie Vilje, men mener ikke at den gælder andres Frie Vilje – særligt ikke når det kommer til at Manifestere en Bestemt Person eller opnå noget, som involvere nogle bestemte personer.

Loven om Paradoksal Intention hører også til kategorien af “irriterende” Love, men jeg kan faktisk godt lide Loven om Paradoksal Intention, fordi den netop giver os et velment spark bagi. Så lad os dykke ned i den.

Loven om Paradoksal Intention siger: “Jo mere desperat du er for at opnå et bestemt mål, jo mere vil den krævende energi forgifte målet og skubbe det væk.
Det kræver tillid, kunne give slip, og vide at lykke vil komme til dig. Hver klokkeklar om din intention, og giv ikke dig selv lov til at blive distraheret.”

Loven om Paradoksal Intention BLOKERER HEMMELIGT dine manifestationer! Denne guide afslører 5 powerfulde måder at bruge den til din FORDEL på og endelig opnå dine mål!

Fik du også en aha-oplevelse ved at læse beskrivelsen af Loven om Paradoksal Intention? – Tro mig, du er ikke alene!

 

Hvis du ønsker at lærer:

#2 – Sådan Hjælper Loven om Paradoksal Intention Dig med at Komme Videre efter Narcissister & Toxic Personer.

#3 – Loven om Paradoksal Intention & Manifestation.

#4 – Sådan Hjælper Loven om Paradoksal Intention Dig med at Manifestere Penge.

#5 – Sådan Hjælper Loven om Paradoksal Intention Dig med at Manifestere en Bestemt Person.

Så klik op linket herunder for at købe den Universelle Lov om Paradoksal Intention Guide og kom i gang i dag.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Loven om Paradoksal Intention BLOKERER HEMMELIGT dine manifestationer! Denne guide afslører 5 powerfulde måder at bruge den til din FORDEL på og endelig opnå dine mål!

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...