Frigør kraften i Den Universelle Lov om Kærlighed. Transformér dit liv og manifester positiv forandring. Opdag selvopofrelse, healing og en kærlig sindstilstand. Omfavne kærlighedens potentiale i dag!
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Kærlighed – 5 Ting Du Skal Vide om Den Universelle Lov om Kærlighed.

Det er den anden uge i måneden, hvilket betyder at det er tid til vores Månedlige Universelle Lov Guide. Denne Måneds Universelle Lov er Loven om Kærlighed.

Før vi starter, så vil jeg lige påpege at Loven om Kærlighed har intet at gøre med romantisk kærlighed eller tiltrække en partner ind i dit liv. Loven om Kærlighed handler om næstekærlighed og Universel Kærlighed.

Som altid, her er de Universelle Love, som vi allerede har været igennem:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn
 10. Loven om Kompensation
 11. Loven om Magnetisme
 12. Loven om Årsag og Virkning
 13. Loven om Universet
 14. Loven om Ikke-Tilknytning

NB: Jeg er ved at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først ☺️

Lad os først kigge på, hvad den Universelle Lov om Kærlighed siger:

“Placerer velfærd, omsorg og følelser for andre over sig selv. Loven om Kærlighed er den nære tilknytning til alle kræfter, som du forbinder med at være "god". Loven om Kærlighed er den kraft, der afviser ondskabens eksistens i verden.“

“Placerer velfærd, omsorg og følelser for andre over sig selv. Loven om Kærlighed er den nære tilknytning til alle kræfter, som du forbinder med at være “god”. Loven om Kærlighed er den kraft, der afviser ondskabens eksistens i verden.“

Kærlighed er en powerfuld kraft som kan transformere vores liv og verdenen omkring os. I denne guide, vil vi kigge på 5 vigtige ting som du skal vide om den Universelle Lov om Kærlighed, og hvordan du kan bruge den i dine Manifestationer og når du kommer dig over Toxic Personer og Energi Vampyrer. Lad os dykke ned i denne fantastiske Lov!

#1 – Kærlighed er en Universel Kilde.

Den første ting, du skal vide om Loven om Kærlighed er, at det er en kilde som præger alle aspekter af eksistensen. Kærlighed er ikke kun en sindstilstand eller flygtig følelse; det er en fundamental Energi som forbinder os alle med hinanden og Universet. Når vi tapper ind på Kærlighedens essens, så bringer vi os selv i balance med Universets flow og vi åbner os selv for uendelige muligheder.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE.]

#2 – Uselviskhed og Empati.

Loven om Kærlighed lærer os vigtigheden af uselviskhed og empati. Den opfordrer os til at sætte andres velvære og omsorg over vores egne egoistiske ønsker. Når vi praktiserer uselviskhed, så åbner vi os selv til en dybere forbindelse med andre og kultivere en følelse af sammenhold og medfølelse.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE.]

#3 – Manifestation Igennem Kærlighed.

Kærlighed er et stærkt redskab for Manifestation. Når vi går til vores ønsker og mål med Kærlighed, så bliver vi forenet med Universets Positive Energi. I stedet for kun fokusere på vores egen vindings skyld, så kan vi fylde vores intentioner med Kærlighed og stræbe efter at skabe noget, der ikke kun gavner os selv, men også vil gavne andre.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE.]

#4 – Komme Sig Over Toxic Personer og Energi Vampyrer.

Mødet med Toxic Personer og Energi Vampyrer kan dræne os følelsesmæssigt og spirituelt. Den Universelle Lov om Kærlighed kan give os en powerfuld modgift til alt den negativitet. Når du møder Toxic Personer, så er det vigtigt at du opretholder din kærlige natur og ikke lader deres negativitet påvirke dig.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE.]

#5 – Udvikle et Kærligt Mindset.

For virkeligt at kunne omfavne Loven om Kærlighed, så er det vigtigt at udvikle et kærligt mindset i vores hverdag. Det betyder at praktisere venlighed, tilgivelse og anerkendelse overfor os selv og andre. Ved bevidst at vælge Kærlighed som vores vejledende princip, så skaber vi et miljø som tiltrækker positive oplevelser og frastøder negativitet.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE.]

Få adgang til den fulde potentiale af min guide med den fuldstændige PDF udgave! Få eksklusiv adgang til alle de værdifulde indblik og informationer som jeg har sat sammen. Invester i dig selv og støt min blog ved at klikke på linket for at købe den fulde guide nu.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Frigør kraften i Den Universelle Lov om Kærlighed. Transformér dit liv og manifester positiv forandring. Opdag selvopofrelse, healing og en kærlig sindstilstand. Omfavne kærlighedens potentiale i dag!

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...