fbpx
Det er fuldstændig muligt at manifestere en bestemt person, HVIS du er villig til at arbejde på at forbedre dig selv! - OG hvis du kan løsrive dig fra udfaldet ved at fokusere på at nyde livet lige nu og her.
Lightworkers, Manifest a Specific Person, Manifestation, Superpowers

Sådan Manifestere Du en Bestemt Person (Selvom Du Ikke kan Forlade Dit Hjem)

COVID-19 Lockdown har inspireret denne Guide. Mens verdenen langsomt åbner op igen, så er der stadig folk, som er tvunget til at være hjemme.

Jeg ved, at jeg er lidt sent ude med denne Guide, eftersom vi langsomt bliver vaccineret og restriktionerne bliver løftet. 

Mens COVID var på sit højeste, så kæmpede jeg for mit liv med en anden sygdom. Med det sagt, så er jeg ret sikker på, at denne guide vil blive relevant igen, før eller siden. Om ikke andet, så vil den være en påmindelse om, at der ikke er nogle begrænsninger for hvordan og hvornår det er muligt at manifestere noget.

Der er rigtig mange folk, som beder om hjælp til at manifestere en bestemt person, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt at blande de to og give dig nogle tricks til at manifestere en bestemt person, når du ikke kan forlade dit hjem.

Trin #1 – Lav en Liste over Alle de Ting, som Du Finder Tiltrækkende ved Din Bestemte Person.

Prøv at skrive nogle ting ned, som du kan lide ved din bestemte person… alle de positive karaktertræk.

Trin #2 – Lav en Cirkel omkring Alle de Ting, som Du Ikke Har.

Den mest almindelige måde, at beskrive Loven om Tiltrækning er “Lige Tiltrækker Lige.” En anden kendt beskrivelse er “Modsætninger Mødes” – som egentlig beskriver et usandsynlig relation eller forhold.

Loven om Tiltrækning siger “Lige Tiltrækker Lige” om Energifrekvens. Det har umiddelbart intet at gøre med personlige karaktertræk.

Trin #3 – Hav Tillid til at du vil Manifestere en Bestemt Person.

Tillid er et af de allervigtigste trin i enhver manifestation proces, uanset hvad du prøver at manifestere. Det er ikke så meget, “Når du ser et stjerneskud, så må du ønske”– idé eller “Hvis du tror nok på det, så vil det ske!” Universet er ikke en Magisk Fe Gudmor, som bibbidibabbidiboo får alle dine problemer til at gå væk og får alle dine drømme til at gå i opfyldelse. Jeg er ked af at måtte sige det, men DET KOMMER ALDRIG TIL AT SKE!

Trin #4 – Overdrag og Giv Slip.

Overdrag og Giv Slip betyder, at du kommer videre med dit liv, har fuldt tillid til, at alting vil løse sig. Sandheden er, vi møder ofte de personer, som vi virkelig gerne vil møde, når vi mindst venter det. Vi har travlt med, at gøre hvad vi har gang i, har vores opmærksomhed et helt andet sted, og baaamm… personen står pludselig foran dig.

Trin #5 – Hold Dit Sind Beskæftiget ved at Arbejde på Dit Selvværd og Selvkærlighed.

Jeg foretrækker, at behandle at få nogen af min radar, på samme måde, som hvis jeg bryder en vane.

Studier viser, at det tager 21 dage at bryde en vane, og 40 dage at ændre en vane.

Det er en vane, at have nogen eller noget i hovedet hele tiden fordi vi ville gerne vil have dem eller det. Jo mere vi tænker på nogen eller noget, jo stærkere bliver vanen. For nogle personer, kan det blive til en afhængighed og besættende adfærd. Det skal vi helst undgå. Der er ingen, som har lyst til at være sammen med dig, hvis du bliver rablende vanvittigt, og ikke længere kan skelne mellem virkelighed og fantasi.

Dette er kun et uddrag af den fulde Guide.

LÆS HELE GUIDEN NU

Det er fuldstændig muligt at manifestere en bestemt person, HVIS du er villig til at arbejde på at forbedre dig selv! - OG hvis du kan løsrive dig fra udfaldet ved at fokusere på at nyde livet lige nu og her.

%d bloggers like this: