fbpx
Her er 7 powerfulde tips til at manifestere en bestemt person hurtigt. Manifestere en bestemt person er ikke sværere end at manifestere alt andet.
Lifestyle Design, Lightworkers, Manifest a Specific Person, Manifestation, Mental Alchemy, Superpowers

Ønsker Du at Manifestere en Bestemt Person? – Her er 7 Ting Du Skal Vide!

Det er ingen hemmelighed, at Manifestere en Bestemt Person er et af de emner, som jeg modtager flest spørgsmål omkring, når det kommer til Manifestation. Manifestere en Bestemt Person og Manifestere Penge, for at være præcis.

Manifestere en Bestemt Person er ikke sværere end at Manifestere, hvad som helst andet. Men der er andre regler som kommer i spil. Om du vælger at følge de regler, er helt op til dig og din samvittighed. Det er altid en god idé, at behandle andre med respekt og værdighed, SÆRLIGT hvis du ønsker, at have en et venskab eller forhold til personen. Ingen ønsker at have noget at gøre med egoistiske klaphatte.

Tip #1 – Respektere Fri Vilje.

Det absolut vigtigste i enhver form for manifestation, der involverer et andet menneske, er

RESPEKTERE deres Frie Vilje.

Du vil Ikke Komme Langt med Manipulation.

Hvis du ikke respektere andres Frie Vilje, så vil du med tiden skubbe dem væk fra dig. Så behandle ikke folk, som dine små minions, og forvente at de tilpasser sig til dit ønsket udfald, blot fordi det er det du vil have. Prøv ikke at få noget til at ske, ved at lege mind games og vende og dreje tingene til at gå i din retning.

Tip #2 – De er IKKE et FIX-UP Projekt.

Manifestere et forhold eller relation til nogen, fordi du ved at du kan hjælpe dem, eller endda fixe dem… det er ikke sundt… og din bestemte person gøre det klart over for dig, at du skal blande uden om.

De fleste mennesker ønsker ikke, at blive set som et rednings- eller fix-up projekt. Du er nødt til, at lade personen være i fred, og lade dem finde deres vej til healing selv. Du kan være støttende og omsorgsfuld. Du kan holde deres hånd, men DE er nødt til, at gøre arbejdet selv.

Tip #3 – Prinsen på Den Hvide Hest Kommer Ikke.

Først og fremmest, ingen gider, at være sammen med én som ser dem selv, så et offer. Det er på ingen måde charmerende.

For det andet, hvis du ser dig selv som et offer, så aktivere du Loven om Tiltrækning til at manifestere endnu flere grunde til, hvorfor du er et offer, OG du vil tiltrække andre ofre ind i dit liv.

Tip #4 – Hav Tillid.

Tillid er mit magiske trick i bogen for enhver manifestation. Det sagt, så kan det at opretholde Tillid også blive sværere og sværere som tiden skrider frem, og du ikke ser nogen fremgang og utålmodigheden begynder at sætte ind.

Tip #5 – Universet Følger IKKE Dit Manuskript.

En Manifestation er udfaldet af dine mest dominerende tanker, følelser og handlinger. Hvis du ikke har tillid, så vil dine mest dominerende tanker, følelser og handlinger være skabt af frygt, utålmodighed og underlig adfærd. Det vil forårsager, at du kommer til at gå i vejen for din manifestation.

En af de mærkelige adfærdsmønstre er at lave en detaljeret plan for præcis hvordan manifestationen vil gå i opfyldelse. Nogle gange med samtaler og folk gøre bestemt ting. Det kan nærmest ligne et manuskript eller en scene fra en film! Selvom, at det kan være sjovt at lege med forskellige udfald, og muligheder for at få et udfald, så er det umuligt, at kende alle faktorer i din rejse.

Tip #6 – Omgående Manifestation af en Bestemt Person.

Om en omgående manifestation af en bestemt person er muligt eller ej, afhænger VIRKELIG af, hvor tilknyttet du er til udfaldet. Med tilknyttet, så mener jeg emotionelt tilknytning til personen.

Omgående Manifestationer sker KUN, når du er fuldstændig frigjort fra udfaldet. Når det ikke rigtig betyder noget, hvis det sker eller ej – det er ikke noget du kan lade som om.

Det er nødt til at være oprigtigt.

Tip #7 – Selvkærlighed = Sunde Forhold og Relationer.

Det sidste tip jeg vil give dig, er nøglen til sunde forhold og relationer.

Selvkærlighed!

For at citerer RuPaul:

RuPaul

Hvis du ikke elsker dig selv, og er i fred omkring hvem du er, så vil du lede efter kærlighed og bekræftelse alle de forkerte steder. Du vil vælge dine partner og venner som en del af søge kærlighed og bekræftelse fra den ydre verden. Det er ikke sundt, og forholdet eller relationen vil blive en kamp mellem egoer.


Dette er kun et uddrag af den fulde guide, hvis du vil læse hele guiden og få tips og tricks til at manifestere din bestemte person, så kan do downloaded den herunder.

 

LÆS GUIDEN HER

Her er 7 powerfulde tips til at manifestere en bestemt person hurtigt. Manifestere en bestemt person er ikke sværere end at manifestere alt andet.

%d bloggers like this: