Når du virkelig lever et High Vibe Liv, så har du et solidt fundament under dig, for at være en kanal af Kærlighed og Lys i Verdenen.
Self-Love, Mental Health & Well-Being

2 Ting Lysarbejder Skal Vide om at Have et High Vibe Liv

High Vibe Life (High Vibe Liv) er en betegnelse jeg begyndte at bruge tilbage i 2014. Jeg brugte det meget som et brand ord, på det tidspunkt Som tiden gik, så jeg at betegnelsen mere og mere, og nu har #highvibelife hashtagget over 200.000 posts på instagram. Så jeg er tydeligvis ikke den eneste, som bruger betegnelsen.

Så hvad betyder High Vibe Life?

I min mening, og den måde jeg bruger det – så referere det til at leve dit liv på den højst mulige energifrekvens. Det handler om at leve i Kærlighedens Kraft.

Selvom jeg ikke bruger betegnelsen så meget mere, så vil jeg alligevel bruge et øjeblik på, at lave en hurtig gennemgang af, hvad det betyder at have et High Vibe liv.

#1 – Et High Vibe Liv er en Livsstil, Ikke en Destination!

De kræver en løbende indsats for at kunne have et High Vibe Liv. Uanset, hvor høj energifrekvens du lever på… uanset hvor meget du lever i Kærlighedens Kraft, der vil ALTID være noget, som kan udfordre din indre ro og Kærlighed. Det er en del af livet!

Vores Frygtbaseret sind, vores ego vil gøre alt i dets kraft til at tage dig ud af de Højt Vibrerende energier. High Vibe Liv er måden vi behandler vores Frygt-Baseret Sind, og derfor noget som vil kæmpe mod Kærlighedens Kraft.

Den verden vi lever i, støtter vores Frygtbaseret Sind, eftersom Frygt, Smerte og Angst har hersket i vores verden for årtusinder.

Som Lysarbejdere har vi et oprigtigt og inderligt ønske om, at gøre verdenen til et bedre sted. Indeni frasen “Gøre verdenen til et bedre sted” ligger ønsket om kun at leve et High Vibe Liv, men også hjælpe resten af verden med at have High Vibe Liv. I vores sjæl, ved vi hvor powerfuld det er at leve i de Højt Vibrerende frekvenser, og hvis alle bare fandt deres vej hjem i Kærlighedens Kraft, så vil alting være meget lettere.

Lysarbejder glemmer ofte, at folk ofte går med den letteste og hurtigste løsning (særligt når det kommer til spiritualitet og personlig udvikling). Den hurtigste og letteste løsning er altid at lytte til deres ego, Frygtbaseret Sind, fordi det er det, som de altid har gjort.

#2 – Leve et High Vibe Liv er en Superpower!

Når du lever et High Vibe Liv, så lever du i enhed med Kærlighedens Kraft – den højeste energifrekvens som er menneskelig muligt at nå. Lige som alle andre Lysarbejder Superpowers, så er det en medfødt Superpower at leve i Kærlighedens Kraft. Du er født med det – og det er din medfødte rettighed.

Den eneste blokering mellem dig og dine Lysarbejder Superpowers er dit Frygtbaseret Sind. Udfordringen er at give slip på alt, hvad menneskeheden fortæller dig, give slip på alle de frygt, smerter og angst som holder dig tilbage… og allervigtigst, give slip på frygten af andres fordømme og opfattelse af dig. Der har aldrig været et mere sikkert tidspunkt at praktisere spiritualitet og leve et High Vibe livs end det er nu…

Hvis du ønsker at leve et High Vibe Liv, så er er du nødt til at tage magten tilbage over dit eget liv, og gøre en dedikeret indsats for at leve i Kærlighedens Kraft! Uanset hvad der foregår i verdenen! Når det er sagt, så bør du, som en Lysarbejder, undgå at gå gennem livet med skyklapper. Vi har brug for din Kærlighed og Lys til at helbrede alle de forfærdelige ting, der sker i verdenen hver dag! Jeg vil ikke have, at du tager alting på dine skuldre – men jeg vil bede dig om, at følge dit hjerte når det beder dig om, at gøre noget for at hjælpe.

Alle problemer og anliggender i verdenen kan blive løst gennem Kærlighed og Lys – men det vil ikke være nemt fordi vi er oppe imod årtusinder af Frygtbaseret Energi. Men glem aldrig, at Kærlighed er den stærkeste kraft i Universet… når alt kommer til alt, så er der intet som kan overvinde Kærlighed.

Når du oprigtig lever et High Vibe Liv, så har du et solidt fundament under dig til at være en kanal af Kærlighed og Lys i verdenen. – og det, min ven, er hvor Superpower’en ligger.

 

Når du virkelig lever et High Vibe Liv, så har du et solidt fundament under dig, for at være en kanal af Kærlighed og Lys i Verdenen.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...