En Lysarbejder er en person, som ønsker at gøre verdenen til et bedre sted, og rent faktisk sætter handling bag hans/hendes ord.
Self-Love, Mental Health & Well-Being

Hvad er en Lysarbejder?

En hurtig Google søgning vil vise mange udgivelser om Lysarbejder og hvad en Lysarbejder er. Så hvorfor bruge tid på denne artikel?

Jeg ser ikke Lysarbejder udelukkende som et spirituelt eller new-age koncept. Faktisk så tror jeg, at hele den der spirituelle/new age-tin skræmmer mange folk væk, eller det måske lokker folk som en skinnende genstand. Jeg har erfaret at folk ELSKER alt, der får dem til at føle sig specielle eller bedre end andre.

En Hurtig Note omkring Jord Engle.

I mange år, underviste jeg i Lysarbejdere og Jord Engle. På et tidspunkt indså jeg at betegnelsen “Jord Engle” pludselig overstrålede Lysarbejdere. Min indbakke og DMs (privat beskeder på Social Media) var fyldt med forespørgsler på om, jeg kunne bekræfte om spørgeren var en Jord Engel eller ej. Du har nok ikke lyst til, at hører dette, men svaret er stort set altid “Nej! Du er ikke en Jord Engel!” Og bare for en god ordens skyld, en Jord Engel er IKKE de samme som en ægte himmelsk engel. En himmelsk engel som fremtoner i menneskeform hedder en “Inkarneret Engel”, og de er næsten lige så sjældende som at finde en enhjørning.

Det er sjovt, der så mange spirituelle folk, som siger, at de ikke har et ego, og alligevel kan betegnelsen “Jord Engel” meget hurtig blive en skinnende genstand for dem. Skinnende Genstande (Shiny Objects) er altid en projektion af ens eget ego, spirituel eller ej. Så for at sikre at ingens ego går i selvsving, har jeg besluttet at fjerne Jord Engle fra min undervisning, og kun fokusere på Lysarbejdere.

Sandheden er, en Jord Engel vil ALTID være en Lysarbejder, men en Lysarbejder er med størst sandsynlighed IKKE en Jord Engel!

Hvad er en Lysarbejder?

En Lysarbejder er en person, som vil gøre verden til et bedre sted, og rent faktisk sætter handling bag hans/hendes ord. Det er så simpelt! 

Jeg vil ikke bruge tid på, at lave en liste med forskellige karaktertræk hos Lysarbejdere. Der er masser af den slags overalt på nettet og på Pinterest. De lister betyder egentlig ikke så meget, eftersom Lysarbejdere kommer i alle typer og former. Jeg har set Lysarbejdere med alle typer baggrunde, selv de mest usandsynlige baggrunde.

Være en Lysarbejder, har INTET at gøre med, hvordan du ser ud, hvor du er fra, seksualitet, religion, mv.
Det handler udelukkende om, hvad der er i dit hjerte og sjæl!

Være en Lysarbejder er ikke det samme som at være på en spirituel rejse. Du behøver ikke engang være spirituel eller tro på engle, tarot, tidligere liv, osv. Og du behøver ikke at have psychic evner, være clairvoyant eller tale med de døde.

Der er en Grund til at Det Hedder Lysarbejder.

LYS henviser til Kærlighedens Lys og Kærlighedens Kraft. Ikke den romantiske slags kærlighed! Men næstekærlighed og omsorg for andre, dyr, og Moder Jord.

Kærlighedens Lys er din Sjæl!

Kærlighedens Kraft er det du gør for at sprede kærlighed og lys i verdenen, som dit Lys Arbejde.

Kærlighedens Kilde er det, som de fleste hentyder til, som Gud.

ARBEJDER henviser til at gøre noget ved det. Det som gør Lysarbejdere anderledes end folk, som kun bekymre sig, er at Lysarbejdere ikke sidder og taler om, hvad der er galt i verdenen. Lysarbejdere får fingeren ud, og rent faktisk gør noget ved det.

Det er ret sikkert at sige, at alle som er dedikeret og passioneret omkring velgørenhedsarbejde er Lysarbejde.

Men det er en forkert opfattelse at Lysarbejder aldrig skulle kræve penge for deres arbejde. Hvis du ønsker, at hjælpe nogen med at komme igennem noget, og du beslutter, at den måde du vil hjælpe dem er ved at blive en Life Coach, så SELVFØLGELIG bør du kræve minimum 600 kr. i timen. Respektere din tid, viden, energi, hvad du bidrager med, og vigtigste af alt… dig selv! Det er en almindelig fejl hos Lysarbejdere, som har en spirituel-baseret virksomhed, at de enten ikke kræver betaling, eller ikke kræver nok betaling for deres ydelser.

“Nogen Skulle Gøre Noget Ved DET!”

Som Lysarbejder, er du ikke kaldet til at ordne alle problemer i verdenen. Ingen bør bære så meget byrden på deres skuldre.

Der er tonsvis af problemer i hele verden, og hver Lysarbejder er kaldet til at arbejde i dét område, som mest kalder til dem. Det er nærmest umuligt, at tænde fjernsynet, gå på nettet eller social media, uden at blive opdateret med de seneste problemer i verden.

En god tommelfingerregel er, hver gang du får tanken eller følelsen at, “Nogen skulle gøre noget ved det!”, så betyder det ofte at den “nogen” er DIG.

For mange år siden, var der nogen der beskyldte mig for ikke at hjælpe hjemløse. Jeg forsøgte, at forklare dem, at hjemløse er ikke mit bord, og jeg ikke føler mig kaldet til, at hjælpe dem. Det er ikke noget, som jeg har det skidt med, fordi jeg VED at der er massevis af andre Lysarbejder, som brænder med en dyb passion, for at hjælpe hjemløse. Hvilket betyder, at jeg kan fokusere på at hjælpe, hvor min passioner og kald er; sårbare børn og unge, dyrevelfærd, og hjælpe Lysarbejdere med at omfavne deres superkræfter og selvkærlighed. Det betyder ikke, at jeg er ligeglad med hjemløse, for det er jeg ikke! – det betyder blot, at jeg har tillid til de Lysarbejdere som er kaldet til at hjælpe hjemløse.

Det er ikke en konkurrence!

Hvis du mærker en stærk følelse for, at hjælpe hjemløse, så er det dit kald, ikke andre Lysarbejder!

For at opsummere, DIT LYS ARBEJDE er det, som du har et brændende ønske om at forbedre, så verdenen bliver et bedre sted, og du er passioneret omkring det!

Det er det, som er i dit hjerte, din dybt brændende passion for at hjælpe, og de handlinger du laver, som bidrager med, som afgøre om du er en Lysarbejder eller ej.

En Lysarbejder er en person, som ønsker at gøre verdenen til et bedre sted, og rent faktisk sætter handling bag hans/hendes ord.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...