Hvornår er det tid til at droppe et forhold eller relation? Jeg har 4 grunde til, hvorfor jeg dropper et forhold eller relation. Deler du de samme grunde?
A Voice for Daughters of Narcissistic Mothers Relationships Self-Love, Mental Health & Well-Being Toxic People, Narcissists & Energy Vamps

Derfor Dropper Jeg Meningsløse Relationer & Forhold

Det er aldrig nemt at droppe en relation eller forhold, men nogle gange er det nødvendigt for at forblive ved sine fulde fem og være lykkelig. De mennesker som vi omgiver os med, vil altid have en stor indflydelse på, hvordan vi er og kvaliteten af vores liv. Selvfølgelig er vi herre over vores eget liv, og ansvarlig for alt vi siger, gør og tænker – MEN vi er påvirket fra alle omkring os… familie, venner, kollegaer, selv folk vi følger på de sociale medier!

Jeg er fuldt bevidst om, at det meste jeg deler på Insta på en eller anden måde vil have indflydelse på nogle af de mennesker som ser det. Det er derfor jeg sørger for at lave content som motivere og inspirere mine følgere til at bringe Mere Lys, Kærlighed og Magi ind i deres liv.

Men hvor de sociale medier kommer med én sluk og bloker knap, så gælder det ikke i det virkelige liv! I det virkelige liv er vi nødt til at være voksne nok til at gøre noget ved usunde relationer/forhold på en mere direkte måde end blot trykke på en knap.

Grund #1 – De Viser Mangel på Respekt.

For mig er respekt lige så vigtigt som loyalitet, tillid og støtte!

Når en relation/forhold bliver meningsløst, så er det fordi der er en mangel på respekt. Ofte har forholdet/relationen blevet ensidigt, og du holder fast i en illusion om hvad det var engang eller hvad du ønsker det skulle være.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Grund #2 – Der er Nødt til at være en Balance mellem Give & Modtage.

Den Universelle Lov om Give & Modtage siger, der skal være en ens balance mellem hvad du giver og hvad du modtager.

Hvis jeg har et forhold/relation til én, hvor jeg føler at jeg bidrager med en større indsats end den anden person, eller hvis jeg føler at jeg ikke prioritere selv at gøre en indsats, så ved at det er på tide at gå væk.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Grund #3 – De er Energi Vampyrer.

Nogle relationer/forhold bliver meningsløse, fordi vi bliver drænet for Energi når vi er sammen med personen. Vi føler os udmattet, irriteret, og at vi ikke bliver respekteret fordi den anden person ikke lytter til, hvad vi siger. Det handler kun om dem og hvad de vil have – og giver meget lidt plads til os.

Et meningsfuldt forhold/relation skal være ligeværdigt for begge; ikke hvor der én som kun giver, og den anden kun tager!

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Grund #4 – Jeg Vil Ikke Være En Mulighed.

Den sidste slags meningsløse relationer/forhold som jeg dropper, er når jeg føler at jeg er en mulighed frem for et valg!

Jeg har konfronteret en del personer som behandlede (eller behandler) mig på denne måde, og de fortæller alle sammen at de ikke ved, hvorfor de gør det. De tænker ikke rigtig over det, og de har ikke nogen skjulte motiver bag det. Det er bare noget som sker. Da jeg var i skole, så kunne det virkelig irritere mig at mine klassekammerater ikke kunne give mig et klart svar. Som jeg blev ældre og erkendte at det var et mønster, så har jeg bare accepteret at de virkelig ikke ved hvorfor.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

 

LÆS DEN FULDE GUIDE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

Hvornår er det tid til at droppe et forhold eller relation? Jeg har 4 grunde til, hvorfor jeg dropper et forhold eller relation. Deler du de samme grunde?

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...