Det kan være meget svært at komme ud af et Forhold med en Giftig Person, fordi de ofte holder dig i et Usynligt Fængsel.
Relationships Self-Love, Mental Health & Well-Being Toxic People, Narcissists & Energy Vamps

5 Virkelig Dårlige Ting, Der Sker, Hvis Du Ikke Forlader Usunde Forhold eller en Giftig Person

Desværre er det meget almindeligt, at Lysarbejdere havner i Usunde Forhold. Af en eller anden grund er vi som Magneter for Giftige Personer.

Ved at være klar over dette… og indrømme det, kan vi ændre det. Nøglen er at være bevidst og ærlig over for sig selv.

Det kan være meget svært at komme ud af et Forhold med en Giftig Person, fordi de ofte holder dig i et Usynligt Fængsel og bruger dine Frygt, Smerte og Angst imod dig for at kontrollere dig. Du er måske ikke bange for dem, men du er bange for, hvad der ville ske med dig og alt, hvad du holder af, hvis du forlader dem.

Min mor er Narcissist med Psykopatiske Træk. Hun mishandlede mig verbalt, mentalt, fysisk, følelsesmæssigt og psykologisk i de første 15 år af mit liv. Jeg flyttede hjemmefra, da jeg var 15, og de eneste gange, jeg har set hende siden, har været i retten. Siden min nevø blev født, har jeg forsøgt at være høflig over for hende, men der går som regel ikke mere end 5 minutter, før hun begynder med sin verbale chikane, gaslighting og manipulation. Jeg har lært at sætte grænser og gå væk, når hun overskrider dem. Medmindre det har noget at gøre med udveksling af vigtig information, ønsker jeg ikke at have noget med hende at gøre.

Jeg har PTSD, angstlidelse, selvskadende adfærd og er tilbøjelig til depression… alt sammen på grund af min mor, der er en meget Giftig Person.

Det, jeg prøver at sige, er, at jeg både har viden og erfaring med at håndtere Giftige Personer og have Usunde Forhold… tro mig… min mor er ikke den eneste Giftige Person eller det eneste Usunde Forhold, jeg har skullet håndtere. Som jeg lige har sagt, er Lysarbejdere Magneter for Giftige Pennesker.

#1 – Dit Selvværd Falder Hver Dag.

Et Forhold er som regel Usundt, fordi der er meget bagtaleri og uhøflig adfærd frem og tilbage.

Du skal huske, at det kræver to for at danse tango! Derfor er du lige så stor en del af problemet som den anden person. Du kan altid gå, selvom det ikke føles sådan.

Nogle af de teknikker, som Giftige Personer bruger til at forhindre dig i at forlade dem, er at tale ned til dig, nedgøre dig og få dig til at tro, at du ikke kan leve uden dem.

Jo mere du hører de samme ting, jo mere begynder du at tro, at de er sande. Jo mere en person kalder dig grimme ting, kritiserer dig, nedgøre dig osv., jo mere kommer de ind i hovedet på dig. Jo mere en person er i dit hoved, jo mere indflydelse har de på dit Selvværd. Med andre ord kan de rode med dit underbevidste og dine neurologiske mønstre i forhold til, hvordan du har det med dig selv.

“JEG ER” er det mest kraftfulde ord i Universet, for når du starter en sætning med “JEG ER”, taler du på vegne af Kærlighedens Kilde (red. Gud).

Så hvis nogen formår at komme ind i dit hoved og få dig til at tro, at du er dum, og ingen kan lide dig, så begynder du at bekræfte over for dig selv: “JEG ER dum, og ingen kan lide mig!”. Jo mere du siger det, jo stærkere vil det neurologiske mønster blive i dit underbevidste og til sidst manifestere sig selv.

De resterende ting, der sker hvis du bliver i et Usundt Forhold eller ikke forlader en Giftig Person er:

#2 – De får Dig til at Tro, at Du er Problemet.

#3 – De Guilt-Trapper og Manipulerer Dig.

#4 – Din Energifrekvens Falder Hver Dag.

#5 – Du Sidder Fast i en Unødvendig Hell-Loop.

Hvis du vil lærer mere om konsekvenserne ved at blive sammen med Giftige Personer og Usunde Forhold, hvordan du bryder fri OG Få min Content Upgrade 3 ADVARSELSTEGN PÅ AT DU MULIGVIS HAR ET USUNDT FORHOLD – OG HVORDAN DU KAN ÆNDRE DET, så klik på Linket Herunder.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Oplev de 5 skæbnesvangre konsekvenser ved at blive i et forhold med en giftig person, og lær, hvordan du kan bryde fri fra det usynlige fængsel, de skaber. Plus, en Content Upgrade med 3 tegn på giftige forhold.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...