Bare fordi du er introvert, så betyder det ikke at du ikke kan være badass! Her er 4 tips til at bringe noget selvsikkerhed og selvværd ind i dit liv.
Self-Love, Mental Health & Well-Being

Sådan er Du En Badass (Selvom Du er En Introvert)

At være introvert bliver ofte gjort til en undskyldning for ikke at gøre noget. Det er så meget lettere at trække introvert-kortet for at komme ud af noget, vi ikke har lyst til at gøre.

Mange folk, ikke kun Lysarbejdere, glemmer at være introvert ikke er nogen svaghed eller begrænsning… med mindre, du selvfølgelig, gør det til en. Det er en superpower, at være introvert, for det hjælper dig med at fokusere på din genialitet. Introverte mennesker er kreative og er ofte ret nerdy-geek.

Vi lever i en verden, som er meget ekstrovert. Vi får at vide, at vi skal komme mere ud, i stedet for at sidde derhjemme og “lave ingenting”. Men, introverts lave ikke “ingen ting”, når de er hjemme. Nogen læser, nogen spiller computerspil, og andre skriver eller laver noget kreativt, osv. Vi har en meget livlig indre verden, og kan sagtens underholde os selv… i fred og ro.

Gå ud og opleve verdenen er sjovt, men vi har brug for tid til at genoplade.

Hvis du ønsker at være lykkelig, så er du nødt til at gøre det, som gør DIG lykkelig! – og være badass kan hjælpe dig med at gøre det!

Jeg definerer en Badass som én, der er assertiv og tør gå efter hvad hun/han/de vil have, uden at have dårlig samvittighed.

Tænk på Donna Paulsen fra SUITS.

donna paulsen suits

selvrespekt. Du kommer fra dit hjerte. Når du er arrogant, så lader du som om, at du er selvsikker for at dække over det faktum, at du er usikker og prøver at bevise overfor alle andre, at du er bedre end dem.

Assertiv er oprigtig og autentisk.

Arrogant er lade som om og gemme din usikkerhed.

Tip #1 – Omfavn Dine Talenter.

Alle har talenter, men de fleste er for generte til at omfavne, og helt enkelt afskriver dem som “ikke noget særligt!”

Det er meget nemt at finde dine talenter. Dine talenter er noget du er meget passioneret over, og som kommer nemt til dig.

Tip #2 – Respektere Dig Selv og Din Energi!

Det som gør Badasses til Badasses er deres selvrespekt. De ønsker at blive mødt med den samme respekt fra andre. Hvis folk ikke respektere dem, så går de.

Eftersom introvert folk ofte er genert, og som Lysarbejdere, så bryder vi os ikke om konflikter eller gøre andre vrede, så er det lettere at være en nikkedukke. Som jeg har nævnt mange gange før, en de mest almindelige karaktertræk for Lysarbejdere er People Pleasing. People Pleasing er også en af de hyppigste grunde til, at Lysarbejdere lider af depression, stress og udbrændthed.

Tip #3 – Respektere Din Tid!

Det er ikke nok at beskytte dig selv og din energi – du er også nødt til, at beskytte din tid. Tid er denne eneste ting i livet, som du kan have én gang. Du kan manifestere flere penge, du kan manifestere flere relationer og forhold, du kan manifestere et nyt arbejde… men du kan ikke manifestere mere tid. Nu er alt du har!

Tip #4 – Du Skylder Ikke Nogen Noget!

Du er godt klar over, at du gerne må fyre dine klienter, ik’år? Du behøver ikke hjælpe nogen, bare fordi de betaler dig.

Hvis du ikke bryder dig om at være i nærheden af én person eller hvis de er toxic, så er det dit ansvar at ende relationen så hurtigt som muligt… det er ligegyldigt om det er et professionelt eller personlig relation, forhold eller forbindelse – negativ energi bør aldrig være tilladt i din tilstedeværelse.

LÆS HELE GUIDEN HER

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Bare fordi du er introvert, så betyder det ikke at du ikke kan være badass! Her er 4 tips til at bringe noget selvsikkerhed og selvværd ind i dit liv.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...