fbpx
Sensitivitet, Empati, og Intensitet er Superpowers, ikke svagheder.
Lightworkers, Sensitivity & Emapthy, Superpowers

Sensitivitet, Empati, og Intensitet er Superpowers, ikke svagheder.

Nogle af de mest almindelige træk hos Lysarbejdere er vores Sensitivitet, Empati, og at vi nogle gange kan være lidt intense, afhængig af hvem vi er. Den ydre verden gør dets allerbedste for at bruge vores sensitivitet og empati mod os og fortælle os at vi er både svage og tudemarie.

Men det er ikke sandt!

Være Sensitiv og Empatisk er Din Styrke! 

Det betyder at du er tunet ind på den Universelle strøm af Energier, og at du kan mærke eller fornemme verden omkring dig. Du opsnapper andre menneskers energier, og hurtigt har en god fornemmelse af, hvordan personen har det, hvordan personen er, og hvad personen er ude på. Du kan endda opsnappe dufte, lys, og lyde som alt sammen giver dig informationer om situationen, stedet eller personerne.

 

Mange Lysarbejdere har Allergier til Alverdens Ting. 

Madallergi og allergi overfor lugte er blandt de mest almindelige. Også sensitivitet overfor lys kan være meget almindeligt. Allergier og sensitiviteter overfor produkter, mad, drikkevare, tekstiler, kemikalier, mv. har ikke nødvendigvis noget at gøre med din familie, og hvad der er i dit DNA.

 

Du har allergier, fordi din krops system er så finjusteret til at læse og forstå, hvad der foregår på et kvantefysisk niveau. Nej, det betyder ikke at…

FÅ ADGANG NU
Sensitivitet, Empati, og Intensitet er Superpowers, ikke svagheder.
%d bloggers like this: