De to mest almindelige måder at Manifestere et Drømme Arbejde på er at finde et job, der opfylder dit Livsformål, eller at følge dine Barndomsdrømme.
Life Purpose & Life Mission Self-Love, Mental Health & Well-Being The Universal Laws & Manifestation

5 Trin til at Manifestere Dit Drømme Arbejde.

“Hvordan kan jeg Manifestere mit Drømme Arbejde?”Dette er et spørgsmål, jeg ofte bliver stillet.

Efter min mening er det vigtigt at lytte til dine Drømme, Passioner og Ønsker. De ting, der får dine øjne til at lyse op som et juletræ, eller som gør dig så begejstret, at du ikke kan vente med at komme ud af sengen om morgenen.

Desværre er verden blevet formet på en måde med lav vibration, hvor folk oftere ikke er begejstrede for deres arbejde, men gør det, fordi de har brug for pengene. Dette er en usund tilgang til livet… OG din økonomiske situation… HVER GANG du gør noget på grund af pengene, så lytter du til dit Frygtbaserede sind og kommer fra en Mangelmentalitet.

Det betyder ikke noget, hvor rig du er, og hvor mange penge der er på din bankkonto… hvis du gør noget på grund af pengene, så kommer du fra dit Frygtbaserede sind og ikke dit Højere Selv.

Du skal forstå, at det IKKE er pengene, der er problemet. Penge er en neutral Udvekslingsenergi, der er skabt for at sikre balancen mellem Giveren og Modtageren. Det er folks adfærd og holdning til penge, der er fuldstændig skør!

Hvis du ønsker at Manifestere dit Drømme Arbejde, bør du Fokusere mere på din Passion og hvad du Virkelig Elsker at lave, og så have tillid til, at det Finansielle vil ordne sig hen ad vejen. At Manifestere et Job og Manifestere Penge er to uafhængige Manifestationer.

For at vise dig, hvordan du Manifesterer dit Drømme Arbejde, vil jeg bruge Bøglund Manifestations Ligningen og give dig nogle idéer til, hvad du kan gøre.

M = DAS+EF = DE+DT

Husk dog: Hver Manifestation er forskellig, og hvert menneske er forskelligt, så hvad der virker for mig, virker ikke nødvendigvis for dig, og vice versa. Derfor er det vigtigt at lære, hvordan du bruger Bøglund Manifestations Ligningen, så den passer til dig og dine behov.

DT: Dominerende Tanker: Problemløser, Barndomsdrømme, Brainstorming.

De to mest almindelige måder at Manifestere et Drømme Arbejde på er at finde et job, der opfylder dit Livsformål, eller at følge dine Barndomsdrømme. Du ved det, når nogen spurgte dig, hvad du ville være, når du blev stor. Selvom du måske ikke bliver astronaut eller prinsesse, rummer de stadig vigtige ledetråde.

For Lysarbejdere er vores Drømme Arbejde ofte en kombination af vores Barndomsdrømme og Livsformål.

Jeg har for eksempel altid vidst, at jeg skulle være Spiritual Teacher og Vejleder for mennesker over hele verden.

Nogle kunstnere har vidst siden de var små, at de skulle bruge deres kunst eller musik til at gøre en forskel eller skabe opmærksomhed på vigtige årsager.

Der er også vigtige spor i at være opmærksom på, hvad der trigger din indre Problemløser, eller hvad du kan bruge timer på at brainstorme nye måder på.

De resterende Trin er:

DE: Dominerende Følelser: Passion, Begejstring, Drivkraft, Glæde.

EF: Energifrekvens: Juster Din Energifrekvens til Dit Drømme Arbejdes Energifrekvens.

DAS: Dominerende Handlinger: Hjælp, Velgørenhed, Studering/Research.

M: Manifestation: Gå Ikke i Vejen for Dig Selv.

Hvis du ønsker at lærer mere om disse trin og hvordan du kan Manifestere Dit Drømme Arbejde, så klik på linket herunder. 

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Leder du efter mere end blot en lønseddel? Opdag den 5-trins metode til at frigøre din sande passion og lande dit drømmearbejde. Lær, hvordan du justerer din Energi og tiltrækker den perfekte mulighed.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...