Dyk ned i rejsen af selvopdagelse og styrkelse. Opdag dine unikke livsformål, mestre tilgivelse og lær mental alkymi.
Life Purpose & Life Mission Self-Love, Mental Health & Well-Being

Sådan Realisere Du Dit Livsformål (selv hvis du ikke ved, hvad dit Livsformål er)

Denne guide er udgivet, som svar på en masse forespørgsler, jeg har modtaget på email og DMs.
Det helt korte svar er; Dit Livsformål er, at være Lys & Kærlighed på den måde, hvor det kommer naturligt for dig.
I Bøglund Lightworkers, arbejder vi med 3 slags Livsformål.

  1. Dine Personlige Livsformål
  2. Dine Globale Livsformål
  3. Dit Guddommelige Livsformål

Lad os tale Personlige Livsformål.

Hver eneste levende væsen har adskillige Livsformål! Personlige Livsformål er sådan noget som, at mestre tilgivelse, overvinde jalousi, blive bedre til at passe på din krop og sind, overvinde overspringshandlinger, osv.
Du kan gå hen til Selvhjælp og Personlig Udvikling afdelingen i enhver boghandler, og finde bøger, som er skrevet til stort set alt relateret til Personlig Livsformål. Det er din vækst og udvikling som menneske.
Hvis der ikke var et behov for, at du skulle gro og udvikle dig, så ville du ikke have nogen grund til, at være født ind i det Jordiske Rige. Så bare det faktum, at du er i live, er bevis på, at du har Personlige Livsformål.
Som mange andre ting, i min industri, der er ingen hurtige fix-it løsninger, og der er ingen et-svar-som-passer-til-alle!
Dine Personlige Livsformål er designet perfekt til dig, som enkelt individ.
 
Køb den fulde Guide for, at lærer mere om:

Globale Livsformål og Guddommelig Livsformål.

Sådan Realisere Du Dit Livsformål, Når Du Ikke Ved Hvad Det Er.

Mentalt Alkymi.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.
ALLE har Personlige Livsformål! Men, det er kun Lysarbejdere som har Globale Livsformål og (måske) et Guddommelig Livsformål.

Sabrina Seraphiel Bøglund

🇩🇰 Sabrina Seraphiel Bøglund er en passioneret Manifestation Life Coach og Spirituel Teacher med over 16 års erfaring i at guide mennesker til at skabe et liv fyldt med kærlighed, energi og empowerment. Med 16 uddannelser inden for personlig og spirituel udvikling og seks udgivne bøger om manifestation og mental sundhed, er Sabrina dedikeret til at hjælpe folk med at overvinde traumer, manifestere sunde relationer og mestre De Universelle Love. Hendes unikke tilgang kombinerer dyb indsigt i energifrekvenser og manifestation med en skarp forståelse af, hvordan man slipper af med toxic people og energivampyrere.

---

🇬🇧 Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish dedicated Manifestation Life Coach and Spiritual Teacher with over 16 years of experience guiding individuals towards a life filled with love, energy, and empowerment. With 16 personal and spiritual development qualifications and six published books on manifestation and mental health, Sabrina is committed to helping people overcome trauma, manifest healthy relationships, and master The Universal Laws. Her unique approach combines deep insights into energy frequencies and manifestation with a keen understanding of how to rid oneself of toxic people and energy vampires.

You may also like...