Loven om Guddommelig Kærlighed er definitionen på Ubetinget Kærlighed, fordi der ingen forventninger eller håb er til et specifikt udfald.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Guddommelig Kærlighed: Det Skal DU Vide om den Kosmiske Lov om Guddommelig Kærlighed

Er du klar til en “ny” Universel Lov i vores serie? I denne måned, vil jeg introducere dig for en af de mest Powerfulde Love, hvis ikke DEN MEST Powerfulde, Den Kosmiske Lov om Guddommelig Kærlighed.

Indtil videre har dækket:

  1. De Universelle Love 101
  2. Loven om Tiltrækning
  3. Loven om Give og Modtage
  4. Loven om Lys
  5. Loven om Fri Vilje
  6. Loven om Frihedsret
  7. Loven om Frastødning

Den Kosmiske Lov om Guddommelig Kærlighed er ikke noget du kan bruge i din Manifestation praksis eller til at opnå noget. Det er det modsatte af det formål.

For de fleste mennesker er, den Kosmiske Lov om Guddommelig Kærlighed også kendt som UBETINGET KÆRLIGHED. Den Kosmiske Lov om Guddommelig Kærlighed er til stede på et Molekylært Niveau i Hjertet af Alting.

For de fleste mennesker er, den Kosmiske Lov om Guddommelig Kærlighed også kendt som UBETINGET KÆRLIGHED. Den Kosmiske Lov om Guddommelig Kærlighed er til stede på et Molekylært Niveau i Hjertet af Alting.

Oprigtigt Guddommelig Kærlighed bliver mere og mere sjældent fordi flere og flere mennesker tænker med deres Ego fremfor deres Hjerte.

De tror de elsker en anden person ubetinget, men i virkeligheden er de bange for, hvordan deres liv vil se ud uden den person! – Så de vil gøre alt, hvad de kan for at holde personen i deres liv. Det er IKKE Guddommelig Kærlighed; det er at bruge kærlighed til at dække over Frygtbaseret handlinger.

#1 – Loven om Guddommelig Kærlighed er en Kosmisk Lov.

I Universelle Love 101-Guiden delte jeg de 3 forskellige typer Love, vi arbejder med:

  • Arketypiske Love
  • Kosmiske Love
  • Universelle Love

Kosmiske Love er også kendt som Den Guddommelige Orden og kan derfor ikke bøjes eller brydes.

Med Universelle Love som Loven om Tiltrækning og Loven om at Give og Modtage kan du påvirke Lovens Udfald ved at foretage nogle ændringer i din Energifrekvens.

Kosmiske Love reagerer ikke på Energifrekvenser og kan ikke påvirkes til at give dig det Ønskede Udfald. Hvis det kunne, ville det ikke længere være Den Guddommelige Orden.

For virkelig at forstå Loven om Guddommelig Kærlighed, bør du prøve at opfatte den som DEN GUDDOMMELIGE ORDEN AF GUDDOMMELIGE KÆRLIGHED!

 

Køb Guiden for at Lærer mere om:

#2 – Loven om Guddommelig Kærlighed er en af de Mest Kraftfulde Love.

#3 – Loven om Guddommelig Kærlighed Kan Kaldes Guds Lov.

#4 – Loven om Guddommelig Kærlighed er din Fødsels-Ret.

#5 – Loven om Guddommelig Kærlighed Forbinder dig med Din Ægte Identitet.

Du kan købe Guiden ved at klikke på Linket herunder:

 

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Kæmper du for at finde Ubetinget Kærlighed? Du blev FØDT med den! Denne Guide Åbner for Hemmelighederne bag en af Universets Mest Powerfulde Love: Loven om Guddommelig Kærlighed. Denne Kosmiske Lov handler ikke om at Manifestere ting, men om at Genoprette Forbindelsen til Den Guddommelige Kærlighed, der allerede findes indeni DIG. Her er, hvad du vil opdage: Hvordan du kan Tappe ind i din Ubegrænsede Kilde til Guddommelig Kærlighed Hvorfor Frygt og Negativitet Blokerer din Forbindelse til Kærlighed En Simpel Teknik til at Aktivere Dit Hjertechakra Hvordan du Tiltrækker Positive Oplevelser og Frastøder Negativitet Og endelig - Hvordan du Vælger Kærlighed frem for Frygt HVER ENESTE GANG Stop med at føle dig fortabt og alene. Genvind Din Fødsels-Ret til Guddommelig Kærlighed og Oplev den Glæde og Fred, Du Fortjener! ✨ + En GRATIS Bonus medfølger dit køb: En Mantra Baggrund til din mobil, for at hjælpe dig med at holde dig på vej mod kærlighed!

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...