Opdag, hvordan selvsikkerhed forbedrede mig som en Lysarbejder. Lær at stå op for dig selv, generobre kontrollen over dit liv, sige nej uden skyldfølelse, gå væk når det er nødvendigt og prioriter dit eget velvære.
A Voice for Daughters of Narcissistic Mothers Self-Love, Mental Health & Well-Being

Sådan Gjorde Selvsikkerhed Mig Til en Bedre Lysarbejder

Nogle mennesker har mere selvsikkerhed end andre. Det er noget i vores personlighed! Selvom selvsikkerhed ikke kommer naturligt for dig, så betyder det ikke, at du ikke kan være selvsikker.

For mig så kommer selvsikkerhed og være assertive relativt nemt, fordi jeg har et leder-løsningsorienteret-har-ikke-tid-til-bullshit mindset. Lad os bare være ærlig, jeg kan være ret bossy, viljestærk og kontant overfor folk, der udviser selvlært hjælpeløshed eller venter på at en Ønske-fe vil bibbidibabbidiboo alle deres problemer væk og erstatte dem med virkeliggørelsen af deres drømme. Jeg har en meget stærk bullshit radar, og jeg tolererer ikke løgner, manipulation, tvang, respektløshed, illoyalitet, smålighed og offer-mentalitet. Jeg leger ikke den leg. Jeg vil ikke spilde min tid, energi eller ressourcer på folk som ikke er gode og ærlige personer.

Men det var først i slutningen af mine 20’er jeg begyndte at praktisere selvsikkerhed!

Selvsikkerhed, eller Assertiveness som jeg kalder det (red. Gennemslagskraft eller Skråsikkerhed), har altid været indeni mig, men fordi jeg har været udsat for vold og omsorgssvigt de første 15 år af mit liv, har en mor som er narcissist med psykopatisk træk, og voldsom mobning i skolen, så var der ikke meget plads for at praktisere Assertiveness… eller det var rettere det jeg troede. Jeg kunne have stået op for mig selv overfor dem der mobbede mig i skolen, men min selvtillid var alt for lav, og jeg levede i en konstant frygt for ikke at være god nok. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at sikre mig at alle kunne lide mig, fordi jeg var bange for konsekvenserne hvis de ikke kunne lide mig. Derhjemme var jeg alt for bange for min mor til overhovedet overveje at stå op for mig selv. Jeg gjorde hvad jeg kunne, for at beskytte min bror og søster, men jeg kunne ikke beskytte mig selv fra hendes mishandling og vold. Jeg var også bange for, at hvis jeg stod op for mig selv, så ville hun slå mig ihjel… helt bogstavelig! Hun har forsøgt at slå mig ihjel flere gange end jeg kan tælle.

Det var først, da jeg var 15 at det lykkes mig at stå op til hende OG komme ud af huset for aldrig at vende tilbage. Jeg har kun set hende en håndfuld gange siden, og jeg har på ingen måder nogen interesse i at få en relation til hende! Jeg vil ikke forsøge at forhandle eller ordne situationen med en narcissist! Jeg er meget allergisk overfor narcissister, og jeg spotter dem på lang afstand.

The Dark Nights of the Soul Ændrede Mig…

Jeg har overlevet en håndfuld the Dark Nights of the Soul. The Dark Nights of the Soul er som en depression, bare 70 gange værre. Det er enormt farligt, fordi det er personens egen frygt, smerte og angst, som er så ekstrem, at personen enten dør eller kommer forandret ud på den anden side. Jeg vil ikke ønske at nogen oplever the Dark Nights of the Soul! De fleste dør under the Dark Nights of the Soul! Det er virkelig farligt!

Jeg ved ikke hvorfor jeg har overlevet så mange Dark Nights of the Soul, men jeg ved også at det kan hurtig forvandle sig til en besættelse at prøve at finde svarene, så jeg lader det ligge.

Den seneste Dark Nights of the Soul som jeg havde var meget tæt på at slå mig ihjel! Under min restituering havde jeg en Åbenbaring. En del af den Åbenbaring var at blive mere Assertiv og kanalisere Kærlighedens Flamme indeni mig. Jeg var nødt til at blive den jeg i virkeligheden er, og ikke længe lade frygten for, hvad andre måtte tænke, komme i vejen.

… og her er vi så…

Lektion #1 – Stå Op for Dig Selv!

Selvsikkerhed og Assertiveness er en praksis! Det er noget vi er nødt til at blive ved at praktisere hver dag for resten af vores liv.

Det bedste og letteste sted at starte er at stå op for dig selv!

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE + CONTENT UPGRADE: Hvad Du Ikke Vidste om at Være Introvert.]

Lektion #2 – Tag Kontrollen af Dit Liv og Tid Tilbage!

Lysarbejdere er her for at hjælpe! Det er en livskilde for Lysarbejder at hjælpe andre fordi det er en del af vores Globale Livsformål… og vi er nødt til at arbejde på vores Livsformål for at kunne føle os tilfreds i livet.

Med andre ord, DIN SANDE LYKKE AFHÆNGERE AF DIN EVNE TIL AT UDFØRER ALLE DINE LIVSFORMÅL!

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE + CONTENT UPGRADE: Hvad Du Ikke Vidste om at Være Introvert.]

Lektion #3 – Sig “Nej!” uden at have Dårlig Samvittighed!

Hvis der er én ting Lysarbejdere er skyldige i, så er det at have det svært ved at sige “Nej!” – selvom de ved at “Nej!” er det rigtige svar!

Lige som, at jeg anbefaler at du står op for dig selv hver dag, så anbefaler jeg også, at du øver dig i at sige “Nej!”, og gøre det uden at forklare dig selv eller have dårlig samvittighed over det. Det er den svære del! Lysarbejdere har en kæmpe samvittighed, og vi kan ikke lide at skuffe nogen.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE + CONTENT UPGRADE: Hvad Du Ikke Vidste om at Være Introvert.]

Lektion #4 – Vide Når Det er Tid Til at Gå Væk!

Vi kan ikke redde alle, og det skal vi heller ikke…

Sandheden er, at folk kun kan reddes hvis de selv ønsker det! Du ser måske nogen lide under en skrækkelig situation, hvor alt indikere at de ønsker at blive reddet. Men i langt de fleste tilfælde så er folk ikke rigtig villige til at gøre det, der skal til for at heale eller hjælpe dem selv eller situationen… nogle gange er det, som at tale til en dør. Problemet er, at folk er blevet så afhængige af frygten, smerten og angsten, at de er bange for, hvad der vil ske når det hele er ordnet. De finder en form for tryghed i deres elendighed, fordi det er det, de kender.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE + CONTENT UPGRADE: Hvad Du Ikke Vidste om at Være Introvert.]

Lektion #5 – Du Skylder Ikke Nogen Noget!

Den eneste du skylder noget er dig selv! Du skylder dig selv at sikre at du gør alt i din magt for at have det bedst mulige liv, du overhovedet kan.

Assertiveness er en af dine mange Personlige Livsformål, og det er ikke en let én at mestre, fordi der er så mange udfordringer undervejs.

[RESTEN AF GUIDEN VENTER PÅ DIG – KLIK HER FOR AT FÅ DEN FULDE PDF UDGAVE + CONTENT UPGRADE: Hvad Du Ikke Vidste om at Være Introvert.]

Få adgang til den fulde potentiale af min guide med den fuldstændige PDF udgave + Content Upgrade! Få eksklusiv adgang til alle de værdifulde indblik og informationer som jeg har sat sammen. Invester i dig selv og støt min blog ved at klikke på linket for at købe den fulde guide nu.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Udfold din assertive kraft som en Lysarbejder! Få min premium PDF-guide og bonus "Hvad Du Ikke Vidste om at Være Introvert." Vær modig, selvsikker og ustoppelig. Overvind udfordringer og omfavn dit sande potentiale. Tag kontrol nu!

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...