Manifestationer bliver ofte Jinxet, når vi bliver besatte af at få et specifikt udfald på et specifikt tidspunkt. Jo mere vi forsøger at få noget til at ske, jo mere vil Manifestationen blive blokeret!
The Universal Laws & Manifestation

Sådan Undgår Du at Jinxe Din Manifestation

Uanset hvor meget du ved eller ikke ved om Manifestation, så vil der opstå tidspunkter, hvor det føles at din Manifestation er blevet Jinxet!

Når det kommer til Jinx, så er vi lidt ude i samme boldgade, som når vi mener noget er blevet forhekset eller forbandet. Det gode er, at forhekselser, forbandelser og Jinxer egentlig kun virker, så længe vi tror på at det virker.

Hvis du kan bryde fri fra overbevisningen om, at din Manifestation er blevet Jinxet, så vil blokeringen løfte sig igen. Men som de er med alle andre overbevisninger – når den først er der, så kan det være meget svært at bryde fri fra den igen.

Det er altid lettere at Undgå at Jinxe noget, end at Bryde Fri fra Overbevisningen om at det er Jinxet!

I denne Guide, vil jeg dele et par tips, som kan hjælpe dig med at undgå at Jinxe din Manifestation, så du kan genvinde magten over dine egne Manifestationer.

Derfor Bliver Vores Manifestationer Jinxet.

Manifestationer bliver ofte Jinxet, når vi bliver besatte af at få et specifikt udfald på et specifikt tidspunkt. Jo mere vi forsøger at få noget til at ske, jo mere vil Manifestationen blive blokeret!

Der findes et utal af ritualer og metoder på nettet, på de sociale medier og i bøger, som lærer dig at bruge “magi” eller “heksekundskaber” for at få Manifestationen til at gå hurtigere. Som du sikkert ved, så fraråder jeg på det stærkeste, at du bruger den Universelle Lov om Antagelse til at fremtvinge Manifestationen af en Bestemt Person. Hver gang du laver noget i dine Manifestationsritualer og metoder, som omhandler at ignorere andres Frie Vilje samt fremtvinge dine egne ønsker og behov uanset hvad, så skaber du unødvendig Karma for dig selv, som meget hurtig også kan Jinxe din Manifestation.

Tænk på det på følgende måde, når du, i din Manifestationsproces fortager dig noget (uanset hvor desperat du er for at få dit Ønsket Udfald) som du vil føle dig utilpas ved, hvis nogen gjorde det samme ved dig, så er du på vej ud ad den forkerte tangent.

Manifestationer kan også blive Jinxet som følge af dit Mindset og dine Underbevidste Følelser og Tanker om dig selv, dit Ønsket Udfald, samt hvordan Fremtiden ser ud, når du først har fået din Manifestation.

Her er 3 tips at Undgå at Jinxe din Manifestation:

Tip #1 – Træd et Skridt Tilbage.

Tip #2 – Manifestere Du med Dit Hjerte eller Ego?

Tip #3 – Glem Alt Du har Lært om Manifestation, og Gør Dette i stedet for!

Hvis du vil lærere mere om disse 3 tips og hvordan du kan bruge dem, så kan du købe Guiden på linket herunder.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Hold op med at jinxe dine drømme! ✨ Denne Guide afslører den HEMMELIGE overbevisning, der BLOKERER dine manifestationer. Lær at komme på BØLGELÆNGDE med Universet og tiltrække det, du virkelig ønsker.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...