Når du kommer ind i den spirituelle verden, vil hurtige opdage mange misforståelser og løgne om spiritualitet og spirituelle personer. I denne guide vil jeg dele nogle af dem.
Self-Love, Mental Health & Well-Being Spiritual

3 Kæmpe Løgne om Spiritualitet og Det at Være en Spirituel Person

Jeg har hørt MANGE misforståelser og “løgne” om spiritualitet og være en spirituel person, over de sidste mange år. Jeg vil gennemgå nogle af de misforståelser og løgne i denne guide.

Eftersom jeg er vokset op i en familie, hvor alle er åbne overfor spiritualitet og alle har evner, så har jeg altid haft et meget neutralt syn på spiritualitet og være en spirituel person. Vi taler om spirituelle begivenheder og oplevelser, som andre familier taler om vejret, og hvad der foregår rundt om i verdenen. Med andre ord, det er FULDSTÆNDIG normalt at tale om overnaturlige aktiviteter når vi er ude… eller dele noget som er poppet ind på vores psychic radar.

Jeg startede min første spirituelle business i 2008. Det offentlige syn på spiritualitet og hvordan en spirituel person skulle opføre sig, var en lille smule anderledes end det er i dag. Heldigvis bevæger vi os i en retning, hvor ikke-spirituelle personer bliver mindre fordømmende. Du drømmer ikke om, hvor meget bullshit jeg har hørt, som professionel Spirituel Læremester og Spirituel Vejledere!

Min farmor fortalte mig tit, at det er bedst at holde alting spirituelt indenfor hjemmets fire vægge, fordi folk udenfor ikke forstår det. Selvom jeg ikke tror på, at det er sundt at skjule hvem du er, så vil jeg tilstå, at jeg forstår hvorfor hun rådgav mig til ikke at praktisere spiritualitet offentligt.

Folk kan være rigtig ondskabsfulde mod alt, der er anderledes end hvad de er tryg ved. Jeg tror forskellen mellem min farmor og jeg er, at jeg har aldrig følt noget andet valg end at være en Spirituel Læremester, og hjælpe andre Lysarbejdere med at heale og skabe et liv i Lys og Kærlighed.

Det er ikke et valg – det er et kald – og formålet med min inkarnation!

… og fordi jeg ikke vil lade nogen lykkes med at intimidere mig til at være “normal” eller være som andre synes jeg skal være! Jeg vil ikke leve som en skygge af mig selv, så tilfældige mennesker kan føle sig mere komfortabel med deres begrænset overbevisninger, og mangel på tolerance overfor forskellighed. Jeg kommer ikke til at spille det spil!

Lad os komme i gang.

Løgn #1 – Spiritualitet og Religion er Det Samme.

Du kan være religiøs og spirituel på samme tidspunkt.

Du kan også være spirituel uden at være religiøs.

Eller religiøs uden at være spirituel.

Det er en almindelig fejl at blande de to betegnelser sammen.

Løgn #2 – Kun De “Udvalgte” har Psychic Evner (som Clairvoyance).

“Den Valgte”, “Den Udvalgte” og “Særlig Talentfuld”, osv. findes ikke.

Det er det menneskelige Egos behov for at adskille tingene og dømme andre over eller under dig selv!

Løgn #3 – Spirituelle Mennesker Lever Helgener Hele Livet.

Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror denne misforståelse kommer fra dengang mange spirituelle mennesker valgte at blive nonner og munke, og levede sikkert i klostre. Med sikkert, så mener jeg, at hvis du levede udenfor klostrene og udøvede nogen form for noget der bare mindede om spiritualitet (og ikke var en del af det kongelige hof), så var der en stor chance for at blive henrettet.

LÆS GUIDEN NU

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

Når du kommer ind i den spirituelle verden, vil hurtige opdage mange misforståelser og løgne om spiritualitet og spirituelle personer. I denne guide vil jeg dele nogle af dem.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...