Jeg har samlet 5 Hemmeligheder, som jeg VED med sikkerhed vil Super-Booster Din Manifestation! De er ikke en magisk tryllestav, men de vil løse en masse af de blokeringer, som de fleste mennesker oplever med deres Manifestationer.
The Universal Laws & Manifestation

5 Hemmeligheder til at Super-Booste Dine Manifestationer

Manifestation er uden tvivl et af mine yndlingsemner, og noget jeg har studeret hele mit liv. Det er min passion og drivkraft! Selvom jeg har brugt det meste af mit liv, helt fra barnsben, på at studere Manifestation, de Universelle Love og Metafysik, så oplever jeg også blokeringer. Især når stress, angst og være overvældet af ydre omstændigheder stormer lidt for meget i mit liv. Men selvom jeg oplever, at mine Manifestationer ikke altid sker helt som jeg ønsker, eller at der slet ikke sker noget, så bruger jeg Mental Alkymi til at vende situationen om, og bruge modgangen til at lærer og forstå, i stedet for at kaste håndklædet i ringen.

Ved at forstå Metafysikken (det, som ligger udenfor den fysiske verden, som mennesket kan erkende med sanserne), de Universelle Love, og Sindets Kraft, så er det også meget lettere at forstå, hvorfor Manifestation ikke lykkes. Vi kan også bruge den samme viden, til at finde frem til, hvad vi kan gøre anderledes for at bringe Manifestationen tilbage på rette kurs.

Det udfordrende er netop, at vores omverden og omstændigheder er en refleksion af noget, som foregår indeni os selv. Det giver os magten til at ændre det, som vi er utilfredse med – MEN det betyder også, at ændringen skal ske indeni os selv. Mindsettet er den største player i dette her; og dit Mindset er summen af dine Mest Dominerende Tanker og Følelser. Så hvis du, lige som jeg kæmper med stress, angst, udbrændthed og bliver hurtig overvældet, og har kroniske smerter, så vil det påvirke dit Mindset, og derved gøre Manifestationerne lidt mere udfordrende indtil, at der er blevet etableret en neurologisk vej rundt om udfordringen. Det sker ikke ved at læse en bog eller se YouTube videoer!

I denne Guide, har jeg samlet 5 Hemmeligheder, som jeg VED med sikkerhed vil Super-Booster Din Manifestation! De er ikke en magisk tryllestav, men de vil løse en masse af de blokeringer, som de fleste mennesker oplever med deres Manifestationer.

Hemmelighed #1 – Find Balancen mellem at være Specifik men Ikke Alt for Specifik.

Når du lærer om Manifestation og Loven om Tiltrækning, så er noget af det første du får at vide, er at du skal blive specifik omkring hvad du vil have. Jo mere specifik, jo bedre!

En ny bil er ikke specifik nok! – Du er nødt til at beslutte farve, mærke, hvordan den skal se ud, og hvordan den er at kører i… og for din økonomis skyld, så er det også fornuftigt at beslutte hvor langt den skal kunne kører på literen/opladningen, grønne afgifter, mv.

Der vil ikke gå lang tid, før du vil begynde at se den type bil overalt i bybilledet.

Men du kan også blive alt for specifik, hvor du kun vil acceptere præcis den bil du har udtænkt dig, og ikke er åben for lignede modeller. – og så bliver Manifestationen blokeret! Dette er ofte grunden til Manifestationer af en Bestemt Person bliver blokeret.

Du skal virkelig passe på, at din Manifestation ikke bliver sort/hvid, alt eller intet. Der er nødt til at være noget buffer-rum for, at Universet kan bringe dig den bedst mulige udfald indenfor de muligheder som du har på nuværende tidspunkt.

Hvis din Energifrekvens ikke er et match for dit Ønsket Udfald, så vil det kvæle din Manifestation hvis du er sort/hvid specifik.

Også, du er nødt til at erkende, at du ikke har det fulde billede og der er ofte uforudset faktorer, som spiller ind.

Hvis jeg må være helt ærlig, så synes jeg ofte, at folk kan opføre sig lidt som en forkælet teenager, når de starter ud med Manifestation.

Jeg foretrækker at lade en buffer stå åben i mine Manifestationer, som hedder “dette eller noget bedre” og samtidig respektere Loven om Fri Vilje.  

Og selvom du begynder at se den type bil overalt i bybilledet, så er det ikke ens betydning med, at din bil er på vej. Der er andre faktorer som spiller ind, før du kan modtage din nye bil. Når du ser den type bil overalt, så er det et tegn fra Universet at dit ønske er blevet hørt, og at du er på rette vej. Så hold hovedet oppe, og fortsæt med dine Manifestation Praksisser.

De resterende Hemmeligheder er:

Hemmelighed #2 – Brug Energifrekvenser til at Tiltrække Dit Ønsket Udfald.

Hemmelighed #3 – Undgå at Gå i Vejen for at Universet kan Udføre Dets Magi.

Hemmelighed #4 – Eksperimentere med Min 11:11:11:11 – Metode.

Hemmelighed #5 – Fjern Dit Ego fra Ligningen.

Hvis du ønsker at lærer mere om disse Hemmeligheder og hvordan du kan bruge dem i din Manifestation Praksis, så klik på linket herunder. 

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Opdag nøglerne til ubesværet at manifestere dine drømme. Find balance mellem specificitet, justér din energi, stol på processen, mestre affirmationer og transcendere egoet. Hæv din mindset, transformer dit liv.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...