Loven om Frastødning vil enten skubbe Manifestationen væk, hvis du er for usikker eller bange for at tage de nødvendige handlinger for at få det til at Manifestere sig.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Frastødning – Det Skal Du Vide om den Universelle Lov om Frastødning

Det er tid til den 7. Lov i vores Bibliotek over de Universelle LoveLoven om Frastødning!

Indtil videre har vi dækket følgende:

  1. De Universelle Love 101
  2. Loven om Tiltrækning
  3. Loven om Give & Modtage
  4. Loven om Lys
  5. Loven om Fri Vilje
  6. Loven om Frihedsret

Den Universelle Lov om Frastødning er yin til den Universelle Lov om Tiltræknings yang.

Loven om Tiltrækning siger: “Lige Tiltrækker Lige!” – Med andre ord, TILTRÆKKER du mere ind i dit liv, der er i overensstemmelse med dine Mest Dominerende Tanker og Følelser.

Loven om Frastødning siger: “Tiltrækningspunktet er nu selve afstanden  – dette resulterer i desintegration!”

Loven om Frastødning siger: “Tiltrækningspunktet er nu selve afstanden  - dette resulterer i desintegration!”

Med andre ord, så FRASØDER du det ud af dit liv, der IKKE er i overensstemmelse med dine Mest Dominerende Tanker, Følelser og Handlinger.

Hvad betyder det, spørger du?

Loven om Tiltrækning trækker ting, mennesker, begivenheder, situationer, oplevelser osv. ind i dit liv, der er i overensstemmelse med dine Mest Dominerende Tanker og Følelser. MEN!!! – Det KAN IKKE Manifestere sig, før DINE Mest Dominerende Handlinger understøtter udfaldet af Manifestationen.

Loven om Frastødning vil enten skubbe Manifestationen væk, hvis du er for usikker eller bange for at tage de nødvendige handlinger for at få det til at Manifestere sig. Din usikkerhed og angst aktiverer Loven om Frastødning!

Den måde, Loven om Frastødning fungerer på det meste af tiden, er dog ved at trække dig væk fra ting, mennesker, begivenheder, situationer, oplevelser osv., der ikke er i overensstemmelse med dine Mest Dominerende Tanker og Følelser!

Det der er med Universet er, at det er meget sort og hvidt, ikke-dømmende og meget bogstaveligt; det kan være meget forvirrende, fordi vi er vant til, at alt er kompliceret og udfordrende. Universet er ikke udfordrende, og de Universelle Love er heller ikke forvirrende.

Opsummering:

Du TILTRÆKKER det, der Matcher dine Mest Dominerende Tanker og Følelser. Og… Du FRASØDER det, der IKKE matcher dine Mest Dominerende Tanker og Følelser.

Så er der selvfølgelig en masse ting imellem, som du eksisterer i, men det berører dig ikke rigtig, fordi det ikke har noget med dig at gøre.

#1 – Loven om Frastødning Holder Loven om Tiltrækning i Balance.

Som ovenfor, så nedenfor. Som nedenfor, så ovenfor!

Jeg er sikker på, at du kender denne populære sætning fra Kybalion’en.

Universet handler om balance. Når vi i fremtiden går videre med de Universelle Love i mine Guides, vil du bemærke, hvor mange af de Universelle Love der balancerer hinanden ud. Loven om Frastødning og Loven om Tiltrækning er fremragende eksempler på, hvordan Universet sikrer, at alt er i balance.

En anden måde at tænke på forholdet mellem Loven om Frastødning og Loven om Tiltrækning er ved at tænke på det som en magnet.

De resterende tips er:

#2 – Loven om Frastødning er Designet til at Beskytte Os Mod Det, Vi Ikke Ønsker.

#3 – Loven om Frastødning er En af De Få Universelle Love, Du Fysisk Kan Mærke.

#4 – Du Kan Ikke Manipulere Loven om Frastødning.

Hvis du ønsker, at lærer mere om disse tips, så klik på linket herunder for at købe Guiden.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Virker Loven om Tiltrækning ikke for dig? Opdag den manglende brik - Loven om Frastødning! Lær, hvordan du kan justere din energi og fjerne energimæssige blokeringer for endelig at manifestere dine ønsker.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...