Hvis du er ny som Lysarbejder eller ikke er fuldt i kontakt med dine Superkræfter, så er din Intuition dit bedste bud på at modtage Guddommelig Vejledning.
Self-Love, Mental Health & Well-Being Spiritual Stress, Anxiety, Burnout & Depression

Lysarbejdere Gør Denne (Tossede) Ting, for at Udgår at Sidde Fast i Livet.

Ingen har nogensinde lovet, at livet skal være nemt! – Ikke engang for Lysarbejdere.

Hvis livet var ment til at være nemt, ville der ikke være nogen grund til at reinkarnere igen og igen, indtil din sjæl er klar til at Opstig. Du kunne blive i Sjæleriget og lære og vokse derfra.

Dog kommer Livet på Jorden med unikke muligheder for at lære og vokse fra og super-booste din Sjæls Mission og Formål. Sjæleriget, som de fleste kalder Himlen, er blot et sted for hvile, forberedelse og åndelig læring.

Den Sande Himmel er, når du Opstiger, fordi du er blevet en Mester og ikke længere behøver at lære og vokse mere. Tænk på Jomfru Maria, Jesus, Gandhi og Moder Teresa. De er alle Opstegne Mestre og har fuldført deres Sjæls Missioner.

Jorden er Det ENESTE Sted i Universet, hvor Ego Eksisterer!

En Spiritual Teacher og Hvid Heks fortalte mig engang, at hvis Helvede eksisterede, ville det være livet på Jorden.

Det er ikke helt forkert!

Helvede er ikke nødvendigvis et sted, nogen ender op, når de dør. Mange levende mennesker er allerede i Helvede uden at være klar over det!

Men Jorden i sig selv er ikke Helvede!

Jorden er blot det eneste sted i Universet, hvor Ego eksisterer!

Egoet kan avle Frygt, Smerte og Angst.

Frygt, Smerte og Angst kan få folk til at gøre de mest frygtelige ting.

Se, missionen er IKKE at slippe af med Egoet!

For det første, fordi du ikke kan! Egoet er en afgørende spiller i din overlevelse. Uden et Ego vil du simpelthen dø.

Og for det andet, alle der fortæller dig, at de ikke længere har et Ego, fordi de har arbejdet så meget med sig selv, er fulde af løgn! Denne udtalelse alene viser, at deres Ego er meget levende.

Missionen er at lære at sameksistere med dit Ego, anerkende når Frygt, Smerte og Angst bliver udløst, og bruge dem som retningslinjer for, hvordan du kan bringe mere Kærlighed, Lys og Helbredelse ind i situationen. Frygt, Smerte og Angst OPSTÅR KUN, når noget er Galt, og du er i en situation, der ikke er i overensstemmelse med Kærlighed, Lys og Healing.

Missionen er også at lære ikke at lade Frygt, Smerte og Angst få overtaget, uanset hvor slem en situation du står i. Det er lettere sagt end gjort! – Jeg ved det! Jeg har været inde og ude af depression siden jeg var 13.

Husk, vi er alle her for at lære og vokse, og at opfylde denne mission er en af de sværeste. Det er så svært, at vi bliver ved med at reinkarnere, indtil vi får det rigtigt.

Den (Tossede) Ting er at Bruge Guddommelig Vejledning Hver Dag.

Lysarbejdere er født med flere Superpower – de fleste af dem kan bruges til at modtage og forstå Guddommelig Vejledning.

Guddommelig Vejledning er nøglen til at komme gennem livet, især når vi føler os fastlåst!

Hvorfor?

Fordi det Guddommelige ønsker, at du skal lykkes i din Sjæls Mission, Din Livsmission og dine Livsformål.

Det Guddommelige ønsker, at du skal være Glad, Succesfuld, føle dig Elsket og Støttet, og Opfyldelse.

Det Guddommelige og Universet ønsker, at du skal have Alt, hvad du Begærer – alt, hvad de beder om til gengæld (Husker du Loven om Giv og Modtag?) er, at du gør en Daglig Indsats for at Opfylde Dine Missioner og Formål.

Stol på din Intuition og Mavefornemmelse!

Det Guddommelige og Universet kommunikerer med dig på mange måder. Det er forskelligt fra person til person, men du kan altid være sikker på, at de forsøger at kommunikere med dig.

Det er bare svært for det Guddommelige og Universet at hjælpe dig, hvis du ikke tager “telefonen”!

Alle babyer er født med evner! MEN!!! Afhængig af familie og omstændigheder, begynder mange børn at lukke ned for deres evner omkring 5-6 års alderen. Ved 10-års alderen havde de fleste børn glemt deres evner.

Men en evne har en tendens til at overleve, og det er Intuition//Mavefornemmelse!

Hvis du er ny som Lysarbejder eller ikke er fuldt i kontakt med dine Superkræfter, så er din Intuition dit bedste bud på at modtage Guddommelig Vejledning. Men du skal holde dit Ego ude af det og ikke tvinge et specifikt svar igennem.

Jeg anbefaler, at du konsulterer en, du har tillid til, og som er i kontakt med deres Superpowers for at bekræfte eller afkræfte det svar, du fik. Det er en fantastisk måde at opbygge selvtillid i dine egne evner sammen med en anden Lysarbejder, der måske opfanger nogle ekstra detaljer, du ikke bemærkede.

Fortæl dog ikke den anden person de oplysninger, du fik. Du skal lade dem tune ind først, og når de har svaret, kan I sammenligne svar. Det bliver noget rod, hvis du “farver” den anden persons fortolkning med din. Intuitiv Guddommelig Vejledning skal være ren og rå.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...