Alle forhold og relationer giver dig en magisk gave - også selvom det ikke altid ser sådan ud. Her er 5 grunde til, hvorfor du altid bør omfavne dine forhold og relationer.
Relationships Self-Love, Mental Health & Well-Being

5 Grunde til at Du Altid Skal Omfavne Alle Dine Relationer og Forhold

Forhold og relation kan være noget af det mest udfordrende i denne verden. Jeg tror ikke der nogensinde har været eller ville være et forhold/relation som er 100% regnbuer og solskin hele tiden. Der vil altid være noget… men selv de mest besværlige og irriterende forhold/relationer kan være en skjult velsignelse, hvis du vælger at se det på den måde.

I denne guide taler jeg ikke kun om romantiske forhold/relationer – jeg taler om alle de forhold/relationer som er i dit liv; elskere, venskaber, familie, gamle klassekammerater, kollegaer, og selv din relation til din lokale kasseassistent.

Grund #1 – Der er en Grund til at Folk Kommer Ind i Dit Liv.

Du vil måske sige mig i mod, men intet sker ved en tilfældighed, selv når det ser sådan ud. Alle mennesker du møder på din vej, er placeret i dit liv, på det bestemte tidspunkt for en årsag. Årsagen kan være stor eller lille. Forholdet/relationen kan være livslang eller kun for et øjeblik. Men der er en grund til at alle kommer ind i dit liv. Nogen har en form for indflydelse på dit liv, selvom de er fremmede mennesker på sociale medier eller karakter i en film.

Grund #2 – Alle Kan Lærer Dig Noget Nyt Om Dig Selv.

En af de væsentligste grunde til at en person kommer ind i dit liv, er fordi den person (eller karakter) er her for at lærer dig noget nyt om dig selv. Det kan være kortsigtet eller langsigtet. Jo længere din forhold/relation er til en person, jo mere har de at lærer dig om dig selv. Det er derfor vores forhold/relationer med vores familie er de mest udfordrende vi har.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Grund #3 – Du Giver Andre en Mulighed for at Vokse og Udvikle Sig.

Præcis som forholdene/relationerne er her for at lærer dig noget om dig selv, så er de også her for at gøre det samme for den anden person. Alle forhold/relationer er en mulighed for at vokse og udvikle sig for alle involveret. Det betyder dog ikke, at lektien vil være ens for begge parter.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Grund #4 – Alle Forhold og Relationer Hjælper Dig til at Praktisere Tilgivelse.

Én af de største lektioner i alle forhold/relationer er tilgivelse. Jeg tror ikke, at der nogensinde har eksisteret et forhold/relation, hvor der ikke var behov for tilgivelse. Du vil dumme dig, og andre vil dumme sig. Du er nødt til at kunne tilgive andre, ligesom du har brug for de tilgiver dig.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

“ALLE GØR DERES ALLERBEDSTE MED DEN VIDEN OG ERFARING SOM DE HAR PÅ DET GÆLDENDE TIDSPUNKT. NOGLE MENNESKER VED BARE IKKE BEDRE… OG NOGLE MENNESKER VIL ALDRIG LÆRER. DET ER OKAY! JEG GIVER SLIP PÅ DET OG KOMMER VIDERE MED MIT LIV!”

Grund #5 – Alle Forhold og Relationer Giver Dig Mulighed for at Øve Dig i at Være Fordomsfri.

Alle hader at blive dømt af andre, og alligevel så elsker de at dømme andre. Der er en grund til, at folk elsker at læse sladderblade og se reality tv. Vi dømmer andre for at føle bedre om os selv. Vi søger andres anerkendelse og bekræftelse (bedømmelse) ved at få dem til at fortælle os, hvor fantastiske, søde, loyale, kloge, intelligente, mv. vi er.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

 

LÆS DEN FULDE GUIDE HER

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Alle forhold og relationer giver dig en magisk gave - også selvom det ikke altid ser sådan ud. Her er 5 grunde til, hvorfor du altid bør omfavne dine forhold og relationer.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...