Klar til at sparke noget magi ind i 2022 med disse Mindset Begreber som kun Ægte Lysarbejdere Forstår? + BONUS: EN STEP-FOR-STEP GUIDE TIL AT SUPER-BOOSTE DIT MINDSET.
Self-Love, Mental Health & Well-Being

5 Mindset Begreber, som Kun Ægte Lysarbejdere Forstår.

Første guide i 2022!

Jeg vil starte 2022 ved at dedikere alle guides i januar til Mental Helbred & Velvære. Vi er nødt til at holde op med at være så bange for at grave ned i vores mentale helbred og velvære, og lade som om at “der er intet galt med os”. Faktisk er stress, depression og angst udfordringer som den største del af verdenens befolkning oplever mindst én gang i deres liv… ofte vil stress, depression og angst være noget som bliver ved med at komme tilbage til os. Jeg tror ikke på, at det er sundt at undertrygge stress, depression og angst – uanset hvor travlt vi har – det gør bare det hele værre når vi på et tidspunkt rammer muren.

Som Lysarbejdere, vi er yderst sensitivitet og er stærkt connected med vores emotionelle liv. Vi har brug for vores følelser og sensitivitet til navigere os igennem vores livsformål og Lys Arbejde. Når vi rammer stress, depression, og angst, så skyldes det at vi lyttere mere til kravene fra verdenen og vores Egos Frygtbaseret tanker, end vi lytter til Kærlighedens Kilde og vores hjerte.

Uanset hvilke mål, drømme, ønsker og planer du har for dig selv, din karrierer, og den verden vi lever i – dit Mentale Helbred & Velvære skal altid være første prioritet! Hvis dit Mentale Helbred & Velvære lider, A-L-T  A-N-D-E-T vil også lide.

Lad os dykke ned og kigge på nogle Mindset Begreber som Kun Ægte Lysarbejdere Forstår.

Begreb #1 – Magten ved Positiv Tænkning.

Positiv Tænkning er ikke det samme som løber rundt som en lalleglad klaphat, der ikke tager noget seriøst, og tror at alting er regnbuer og solskin hele tiden. Det er helt klart og tydeligt, at den slags personer, prøver at løbe væk fra noget mørkt og dystet indeni i dem.

[FORTSÆTTER I DIN FULDE GUIDE]

Begreb #2 – Zen Zonen.

Zen Zonen er hvor du kan trække dig tilbage til for at genoplade!

Jeg er ikke fortaler for meditation, fordi jeg ikke praktisere det mig selv. Jeg finder det ekstremt kedeligt… og jeg deltager ikke i kedeligt!

Begræns ikke dig selv til at leve efter andres regler.

[FORTSÆTTER I DIN FULDE GUIDE]

Begreb #3 – Eneboeren.

Lysarbejdere er som regel introvert eller ambivert. Jeg tror aldrig, at jeg har mødt eller hørt om en extrovert Lysarbejder. Det betyder dog ikke, at de ikke findes. Jeg kender bare ikke nogen.

Lysarbejdere har brug for deres alenetid. Både til at genoplade (Zen Zone), men også for at få en pause fra alle verdenens impulser. Ser du, Lysarbejder har, udover deres Personlige Livsformål (som samtlige mennesker på denne planet har) også Globale Livsformål eller Lys ARBEJDE som jeg kalder det.

[FORTSÆTTER I DIN FULDE GUIDE]

Begreb #4 – Ikke Lade Nogen Dæmpe Vores Lys!

VI KAN IKKE KONTROLLERE HVAD ANDRE GØR, SIGER ELLER TÆNKER!

Jo før vi accepterer det, jo lettere bliver vores liv!

Nogle af os er opdraget med ordene “Kun tal hvis du har noget pænt eller konstruktivt at sige!”, mens andre er opdraget til at råbe deres meninger om alt og alle ud så hele verden kan hører det. – Du ved, dem der brækker deres bullshit op udover deres tastatur og poster det på Facebook eller online forums. Nogle mennesker har tilsyneladende ingen filtre.

Hvis du i den modtagende ende af negativitet…

[FORTSÆTTER I DIN FULDE GUIDE]

Begreb #5 – Overdrag og Giv Slip!

Kunne overdrage og give slip er en af de mest effektive måder at opnå fred i dit sind. Hvis du kan gøre det, så holder du en magisk tryllestav i dine hænder.

Der er så mange ting hver dag, som vi er nødt til at kunne overdrage og give slip på.

Dels fordi det er udenfor vores kontrol. Dels fordi tiden er ikke inde for det at manifestere – og dels fordi vi driver os selv til vanvid, hvis vi ikke giver slip på det.

[FORTSÆTTER I DIN FULDE GUIDE]

 

LÆS DEN FULDE GUIDE + CONTENT UPGRADE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Klar til at sparke noget magi ind i 2022 med disse Mindset Begreber som kun Ægte Lysarbejdere Forstår? + BONUS: EN STEP-FOR-STEP GUIDE TIL AT SUPER-BOOSTE DIT MINDSET.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...