Spiritualitet er bevidsthed om Ånd, Energi og at der er mere mellem Himmel og Jord, end det blotte øje kan se. Det kaldes jo trods alt en Spirituel Opvågning.
Self-Love, Mental Health & Well-Being Spiritual

6 Ting Alle Misforstår om Spiritualitet

Som en Spiritual Teacher, så møder jeg ofte en masse misforståelser omkring det jeg laver, og hvad Spiritualitet i virkeligheden er. Jeg har også oplevet at folk nogle gange kan være en lille smugle forbeholden eller usikker når det kommer til Spiritualitet og Spirituelle samtaler.

Det er ikke noget nyt i. Folk har misforstået Spiritualitet i tusindvis af år. I stedet for at lærer om Spiritualitet, så har de besluttet at henrette Spirituelle Personer for trolddomskraft, og bebrejde “heksene” for alle de dårlige ting.

#1 – Spiritualitet er en Religion eller Sekt

De fleste religioner og sekter har rødder i Spiritualitet, men det er ikke det samme som at Spiritualitet er en religion eller en sekt.

Jeg, for en, holder MEGET fast på, at jeg ikke er religiøs eller tilhører nogen religion. Jeg er Spirituel. – og jeg HADER at få alle mulige former for religiøst dogme proppet ned i halsen på mig.

Spiritualitet er bevidsthed om Ånd, Energi og at der er mere mellem Himmel og Jord, end det blotte øje kan se. Det kaldes jo trods alt en Spirituel Opvågning.

De fleste Spirituelle Mennesker, jeg kender, forsøger ikke at presse noget eller nogen. Vi fortæller ikke folk, hvordan de skal leve deres liv, eller hvad der er rigtigt og forkert.

 

De andre misforståelser er:

#2 – Du Har Brug for en Meditations-Praksis

#3 – Spirituelle Personer Kender til Alle Former for Spirituelle og New Age Praksisser

#4 – Mennesker med Spirituelle Evner Skal Tilbyde Deres Ydelser Gratis

#5 – Clairvoyance er det Samme Som at Tale med Døde

#6 – Psychic Personer Ser Spøgelser

For at lærer mere om disse misforståelser og hvad sandheden i virkeligheden er, så kan du købe Guiden på linket herunder:

 

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

Træt af Spirituelle Misforståelser? Åben op for Din Spirituelle Rejse på den RIGTIGE Måde! Afslør de 6 Største Fejl, folk begår på deres Spirituelle rejse, i denne Guide! Hvordan du finder DIN vej til Indre Ro (glem kedelig meditation!) Hvorfor Psykiske IKKE er spådomskoner/mænd (det handler alt sammen om Energi!) SANDHEDEN om Clairvoyance og Mediumship (de er ikke det samme!) Stop med at føle dig Fortabt og Frustreret! Få Klarhed og Retning på din Åndelige Opvågning.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...