I denne Guide vil vi kigge to termer, der hele tiden bliver forvekslet; Psychics og Medium!
Self-Love, Mental Health & Well-Being Spiritual

Forskellen Mellem at være Psychic og Medium

Der er såååååååå mange misforståelser og termer, der misbruges i den Spirituelle industri.

En af de mest almindelige er Clairvoyance. Mange mennesker tror, at en Clairvoyant person taler med døde mennesker.

Allerede dér rammer de ved siden af.

Clairvoyance betyder Klarsyn – at man SER den ikke-fysiske verden.

Så en Clairvoyant person kan muligvis SE en død person, men de kan ikke høre, hvad spøgelset siger, medmindre de er Clairaudient (Klare HØRELSE)!

Folk, der kommunikerer med de døde, kaldes Medier eller Medium. Clairvoyance og Clairaudience er evner, men Mediumship er praksis.

I denne Guide vil vi kigge to termer, der hele tiden bliver forvekslet.

Psychics og Medium!

Meget kort: Psychics Læser Energier – Mediumship er Kommunikation med de Døde.

Psychics LÆSER Energier.

En Psychic person LÆSER Energier fra alt og alle omkring dem.

De læser Energien fra andre mennesker.

De læser Energien fra bygninger.

De læser Energien fra steder.

Har du nogensinde oplevet at gå i en gang og allerede kende Energien eller Stemningen i Rummet, før du rørte ved dørhåndtaget?

Det er det, jeg mener med at Læse Energien.

Jeg er Psychic, hvilket betyder, at jeg konstant opfanger Energier, uanset hvor jeg går.

Jeg har lært ikke at tune ind på andre mennesker, medmindre de har givet mig tilladelse, men jeg har stadig et meget klart billede af, hvad der foregår med dem. Jeg læser folks Energi, ligesom jeg bemærker, hvilket tøj de har på. Men kun når jeg tuner ind, får jeg et mere detaljeret indblik i, hvad der foregår.

Psychics læser også Energetiske Fodaftryk.

Energetiske Fodaftryk er begivenheder eller noget, der er sket i fortiden, som har efterladt et Fodaftryk lige dér, hvor det skete. Ofte fordi det samme skete igen og igen over lang tid det samme sted, og de involverede mennesker havde stærke følelser om det.

Det er en af grundene til, at jeg ikke kan lide at besøge historiske slagmarker! Jeg føler, at jeg træder ind i en tids-loop og bevidner det hele i realtid, inklusive skud, kanoner og bomber, der flyver over mit hoved.

På den anden side elsker jeg at besøge historiske steder, der er mere fredelige. Igen er det som at træde ind i en tids-loop og bevidne alt i realtid, mens nutiden sker samtidig. Men jeg kan ikke kommunikere, røre ved eller ændre noget.

Det vigtige her er, at folkene i de Energetiske Fodaftryk ikke er spøgelser, og de kan ikke se mig. Det er simpelthen bare et Fodaftryk og en tids-loop.

At Læse Energi betyder at opfange Energi og automatisk fortolke det til ord, følelser, tanker, lugte, lyde, smage, syn osv.

Jeg bruger ofte mine Psychic evner, når jeg laver mad og bager. Jeg kan smage, om noget passer sammen, selvom det ikke er i min mund. Jeg har fødevareallergier, så jeg kan ikke altid smage på tingene. Så når jeg laver mad til andre, stoler jeg på mine Psychic Evner.

Medier SNAKKER med de Døde.

Mediumship er, når du arbejder med de Døde… eller i det mindste kommunikerer med dem.

Du ser Mediumship i serier som Ghost Whisperer og Life After Death.

Et Medies mission er at hjælpe sjæle, der er fanget mellem det Jordiske Rige og Sjæleriget, med at krydse over.

Der kan være mange grunde til, at en sjæl er fanget; nogle har noget uafsluttet de skal have ordnet, nogle er ikke klar over, at de faktisk er døde, nogle føler ikke, at de fortjener at gå ind i Lyset, nogle er knyttet til en bestemt bygning eller sted, og så videre.

Medier har også en vigtig opgave i at hjælpe sørgende mennesker med at få afslutning og finde fred efter at have mistet en elsket. Så selvom den afdøde er krydset over og ind i Lyset, kan Medier stadig kommunikere med dem.

De afdøde kommer ofte forbi for at tjekke ind på deres levende slægtninge og venner. Normalt omkring fødselsdage og helligdage eller hvis en ny baby bliver født. En sjæl, der er krydset over, er stadig i stand til at rejse frem og tilbage for at besøge deres levende kære for en kort periode.

Jeg var et Medie indtil jeg var 16. Så bad jeg Kilden (red. Gud) om at hæve min Frekvens, så jeg kun kunne kommunikere med Englene og de Opstegne Mestre. Jeg har nok at se til med at hjælpe levende mennesker. Jeg følte mig alt for overvældet af også at hjælpe de døde.

Så min Frekvens blev hævet, og i dag arbejder jeg kun med Englene. Jeg har stadig Mediumship evner, så jeg kan altid tune ind på dem, hvis jeg vil. Men jeg foretrækker ikke at gøre det, fordi det er for overvældende og støjende for mit mentale velvære.

Der har du det… forskellen mellem at være Psychic og Mediumship.

Psychics læser Energier – Medier arbejder med de Døde.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...