Det er ikke altid sjovt at være single - særligt ikke hvis du gerne vil have et romantisk forhold! Jeg har 4 tips som kan hjælpe dig med at føle mere kærlighed i dit liv når du er single
Relationships Self-Love, Mental Health & Well-Being

Sådan Kan Du Føle Mere Kærlighed i Dit Liv Når Du er Single

Valentines Day er lige rundt om hjørnet! Hvis du er single, så kan det måske være en stærk påmindelse om at du er uden en partner.

En af de mest triste ting jeg har hørt, er når folk, ofte kvinder, desperat forsøger at finde en partner, fordi de ikke kan lide at være single. De vil hellere nøjes med et ulykkeligt forhold med én som ikke værdsætter og respektere dem ordentlig, end at vente til at de finder en, som oprigtigt elsker og respektere dem som de er.

Tip #1 – Kærlighed SKAL IKKE Forveksles med Behovet for Selskab.

Kærlighed er en meget skrøbelig ting, og alligevel en af de stærkeste kræfter i Universet. Folk forbinder ofte Kærlighed med romantik eller omsorgen mellem dig og dine venner og familie. Men det er kun toppen af isbjerget!

Vi mennesker har brug for at føle at vi hører til. Det er kernen for, hvorfor vi elsker vores familie og venner. Det er vores Tribe og vores tryghedsnet.

Men alligevel søger vi mere kærlighed fra verden omkring os. Nogle mennesker siger endda “Jeg vil have at alle elsker mig!” eller “Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at få alle til at elske mig!”

[FORTSÆTTES I DEN FULDE GUIDE]

Tip #2 – Prioritere Dig Selv Ved at Lærer Dig Selv Bedre at Kende.

Kærlighed er ikke noget som bør komme udefra, givet fra andre mennesker! Det er noget som skal komme indefra!

Den eneste måde du nogensinde vil kende dit eget værd er ved at bruge noget tid på at udforske dig selv, hvad du kan lide og ikke lide, hvad der gør dig lykkelig og ulykkelig. Andre mennesker aner ikke disse ting, medmindre du fortæller dem dine præferencer. Kun ved kende dig selv, kan du sætte sunde grænser, og derved skabe sundere forhold og relationer som vil vare længere… måske endda resten af livet, eller endnu længere.

Når du virkelig elsker og værdsætter dig selv…

[FORTSÆTTES I DEN FULDE GUIDE]

Tip #3 – Pleje Dine Forhold og Relationer med Venner og Familie.

Vi har ofte en tendens til at fokusere på alle de ting, som vi ikke har, i stedet for at fokusere på de ting vi allerede har. Det er en de største grunde til, at så mange mennesker har svært ved at manifestere deres ønsker! Det vi fokuserer på vokser – så hvis du fokuserer på at være single, og måske er stresset eller frustreret over det, så vil det skabe en Energi Frekvens som vil manifestere at du forbliver single.

Hvis du ønsker mere kærlighed i dit liv, så…

[FORTSÆTTES I DEN FULDE GUIDE]

Tip #4 – Hold Op med at Have Ondt af Dig Selv.

Hvis du har læst mine guides og fulgt mit arbejde i et stykke tid, så ved du at jeg ikke tager del i selvmedlidenhedstrip og have ondt af sig selv.

Der er intet som kan sabotere dit Selvværd, Selvkærlighed, Selvrespekt OG Energifrekvens mere, end at trække offerkortet!

Uanset hvad du har oplevet!

[FORTSÆTTES I DEN FULDE GUIDE]

 

LÆS DEN FULDE GUIDE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Det er ikke altid sjovt at være single - særligt ikke hvis du gerne vil have et romantisk forhold! Jeg har 4 tips som kan hjælpe dig med at føle mere kærlighed i dit liv når du er single

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...