Vindere tager HANDLINGER for at få deres Ønsket Udfald. Vindere lader ikke eksterne kilder få magten over dem, deres liv og deres succes.
Self-Love, Mental Health & Well-Being

Vinder vs. Taber – Hvilken er Du?

Uanset hvad du ønsker at opnå i livet, handler det om Mindset.

Ikke alle andres Mindset!

DIN MINDSET!

Uanset hvad der sker i verden, har du milliarder af Universelle Love, der hele tiden hjælper dig med at skabe det liv, DU ønsker. Men de universelle love kan kun arbejde med det `Materiale’, du giver dem!

Jeg taler meget om Manifestation, og at din Energifrekvens skal være på linje med dit Ønsket Udfald. I denne guide vil jeg udfordre din selvopfattelse, så du måske kan se, hvorfor du IKKE får dit Ønsket Udfald.

Det er mere sandsynligt, at det er DIG, der ubevidst blokerer for din Manifestation – ikke Universet, andre mennesker eller verden… Det hele ligger på dine skuldre.

Begivenhed + Reaktion = Resultat!

Jeg stødte først på BEGIVENHED + REAKTION = RESULTAT, da jeg fordybede mig i Jack Canfields arbejde.

Grundlæggende viser denne ligning, hvordan din REAKTION på noget, der sker i dit liv [BEGIVENHED], skaber det RESULTAT, du oplever.

Jack Canfield kalder det Succesformlen.

For mig viser denne ligning, hvordan du enten Vinder eller Taber i enhver situation, du befinder dig i!

Lad os tage en aktuel global situation som Ruslands invasion af Ukraine. Invasionen har ikke kun forårsaget en krig mellem Rusland og Ukraine, men millioner af mennesker har mistet deres hjem, deres liv og deres sikkerhed. Det har også resulteret i skyhøj inflation over hele verden, og det bliver svært at få varme og elektricitet, fordi ingen ønsker russisk gas mere.

På verdensplan genovervejer folk deres økonomi og forsøger at få enderne til at mødes, fordi priserne på, ja, stort set alt, bliver ved med at stige.

Denne BEGIVENHED er noget, der påvirker os alle. Så hvordan kan vi komme succesfuldt ud af den? – uden at vores tegnebøger og bankkonti bløder.

Det hele handler om, hvordan vi vælger at gribe situationen an.

Du Har 100% Ansvar!

De fleste mennesker bryder sig ikke om at få at vide, at de har 100% Ansvar. Det er altid en andens skyld, eller statens, eller regeringens, eller mediernes, eller, eller, eller…

Det er ikke dit Ansvar, at Putin er et sociopatisk, narcissistisk monster, der tror, han har ret til at lade bomber regne ned over hovederne på uskyldige ukrainere.

Det er ikke dit Ansvar, at inflationen og priserne stiger med lynets hast.

Det er heller ikke dit Ansvar, at dit land har problemer med at importere varer.

Og det er ikke dit Ansvar, at gasforsyningen mangler.

MEN!!!

Den måde, du vælger at håndtere alle disse problemer på, er dit 100% Ansvar.

Trækker du Offerkortet og begynder at klage over, hvor hårdt og svært alting er, og hvor meget du lider under det hele?

ELLER…

Tager du din voksen hat på og gør en reel indsats for at finde en løsning på dette rod?

Det Handler Alt Sammen om De Beslutninger, DU Træffer.

Dit liv er ét stort resultat af dine Handlinger og Reaktioner.

At tage 100% ansvar og forpligte sig til at finde en løsning på en uønsket situation er det, der gør en person til en Vinder. Vindere tager HANDLINGER for at få deres Ønsket Udfald.

Når en global krise rammer, som den vi er i lige nu, laver Vindere en revision af deres plan, foretager de nødvendige justeringer og ændrer nogle ting for at gøre deres Handlingsplan realistisk igen, og derefter bevæger de sig fremad igen.

Vindere lader ikke eksterne kilder få magten over dem, deres liv og deres succes.

Ingen Beslutning er OGSÅ en Beslutning.

Gennem hele min barndom og teenageår ville jeg høre min far sige:

“Hvis du gør, som du altid har gjort, vil du få de samme resultater, som du altid har fået. Hvis du vil have andre resultater, skal du gøre noget anderledes end det, du gør nu.”

Når jeg deler min historie om at vokse op som et voldsramt barn og mit forhold til min mor, spørger folk mig altid, hvordan jeg kunne være så stærk til at forlade hende. Jeg ser det ikke rigtig som at være stærk; Jeg ser det mere som om, at jeg ikke rigtigt havde noget andet valg. Hvis jeg ville overleve, skulle jeg komme væk fra min mor hurtigst muligt.

Jeg har altid nægtet at spille Offerkortet, og jeg har ikke tålmodighed med mennesker, der spiller Offerkortet foran mig.

Det er umuligt at hjælpe nogen, der ikke vil hjælpes! – Mennesker, der føler sig som ofre for livet, har 117 grunde til, at de ikke kan gøre det, der er nødvendigt for at få deres liv tilbage på sporet. De er så komfortable i Offerrollen, at de gør krav på deres egen magt, fordi det at tage ansvar for deres liv skræmmer livet af dem. Det er så meget nemmere at bebrejde alle andre for deres elendighed.

Det Mindset garanterer at Manifestere flere grunde til, at de kan være ofre og have noget at klage over.

Når du ikke træffer en beslutning eller bliver ved med at udskyde, er det fordi du er bange for konsekvenserne af at træffe beslutningen. Selvom du måske ikke bryder dig om din nuværende situation, føler du dig mere komfortabel med at blive, hvor du er, end at foretage de nødvendige ændringer, så du kan nå dine mål.

Det er forskellen mellem Vindere og Tabere.

Vinderne reagererbegivenheder/situationer ved at foretage de nødvendige ændringer eller komme frem med en ny plan for at få det ønsket udfald.

Tabere reagererbegivenheder/situationer ved enten at klage, bebrejde eller undgå at foretage de nødvendige ændringer, og derfor ville deres udfald være mere af det, de allerede oplever i deres liv.

Det er virkelig et spørgsmål om, hvem der har magten i DIT liv:

Dig?

… eller…

Andre mennesker?


Denne Guide har ingen betalt Guide

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...