2021 har været hårdt for os alle! Men hvad kan vi lærer som Lysarbejder fra 2021? Lad os kigge på det.
Self-Love, Mental Health & Well-Being

7 Lysarbejder Lektioner fra 2021

2021 har, for mange af os, været et hårdt år!

Jeg tror alle er trætte af COVID-19 og bare gerne vil have, at det slutter nu. Desværre, så ser jeg ikke at det løfter sig før 2023!

En ting, som jeg håber alle vil tage med sig fra corona situationen, er at tage en maske på, når de føler at de begynder at blive syg med en virus, som f.eks. influenza eller bare en forkølelse… selv en tilstoppet næse. Har du ikke lagt mærke til, at der har været færre som har været syg sidste vinter og denne vinter? Det er sæsonen for influenza og forkølelser under normale omstændigheder. Jeg tror, det er fordi vi bruger den åndsvage maske og sørger for at spritte vores hænder. Jeg håber, vi vil blive ved med gøre det efter corona, når vi føler os halvsløje. 🙏🙏

Som du ved, en af mine Superpowers er at finde velsignelser og diamanter i de mest shitty situationer – og 2021 har været en lang shitty år. Så lads os dykker ned, og finde nogle diamanter og lave dem til Lysarbejder lektioner for 2021.

Lektion #1: Vi Kan Ikke Kontrollere den Nuværende Globale Situation – men Vi Kan Vælge, Hvordan Vi Håndtere Status Quo.

Jeg var alvorligt syg, da COVID indtog verdenen i begyndelsen af 2020. Ikke med corona! Jeg har kæmpet for mit liv siden oktober 2019, så det med at tappe ind på corona, for at se, om der var noget jeg kunne gøre som Spiritual Teacher, var ikke noget der krydse mit sind.

Det var først i begyndelsen af 2021, at jeg begyndte at have nok kræfter til at kunne kigge på verdensproblemer, som f.eks. corona – men på det tidspunkt så var det allerede for sent. Set i bakspejlet, så tror jeg ikke at der var nogen, som kunne have gjort noget som helst, uanset hvor stærke deres Superpowers er.

Jeg har dog alligevel tappet ind på corona for at finde ud af, hvad pokker der foregår. Jeg har gennemgået alle de ikke-fysiske optegnelser jeg har adgang til, inkl. Akashic, og der er intet der indikere at COVID-19 skulle ske. Det er simpelthen ikke skabt af det Guddommelige!

Det er positivt, fordi det betyder at COVID-19 er menneskeskabt – og når noget er menneskeskabt, så kan mennesker ødelægge det! Husk, mennesker har Fri Vilje, og hvis vi vil skabe noget, så kan vi!

Problemet med corona er, at det røg ud af kontrol ret hurtigt, og tonsvis af mennesker dør hver dag mens videnskabsfolkene arbejder hårdt på, at finde frem til noget, som kan dræbe virussen fuldstændig.

Vi er nødt til at have tillid til, at videnskabsfolkene og den medicinske industri gør deres allerbedste for at skabe noget, som kan dræbe COVID-19 engang for alle! Men, det er vores ansvar at sørger for at vi passer og beskytter os selv og dem omkring os. Panik og frygt vil ikke løse det! Det er de små valg i hverdagen, som gør den største forskel!

Lektion #2: Når vi er Fanget i Vores Hjem – Så Må vi Finde Nye Måder, at Udfører Vores Arbejde.

Vi har alle oplevet frustrationer ved at være lukket inde i vores hjem igennem et år. Heldigvis, så er teknologien så udviklet, at der er mange af os, som kun har brug for vores computer og en Wi-Fi forbindelse.

Det er fuldstændig med vilje, at jeg altid gerne ville have en karriere, hvor jeg kan arbejde, uanset hvor jeg er i verdenen. Alt jeg behøver er min laptop og en Wi-Fi forbindelse! Det giver mig en følelse af frihed og gør mit liv mindre stressende. Mit arbejdsliv har ikke ændret meget efter lockdowns og regeringens anbefalinger om at arbejde hjemmefra og ikke rejse… bortset fra min sygdom… men ellers er det ikke de store ændringer.

Men for mange mennesker, er det fuldstændig nyt at arbejde hjemmefra og online. I stedet for fysiske møder, så er har de nu møder over Zoom. Disciplin og rent faktisk for tingene gjort, er den største udfordring ved at arbejde hjemmefra.

Lektion #3: Bliv Forstyrret Hver 5. Minut, eller Øve Dig i at Sætte Grænser.

Hvis du lever sammen med andre mennesker, f.eks. din familie, roommate, osv., så er jeg sikker på, at du har oplevet behovet for at sætte grænser. Det kræver at alle respekterer hinandens arbejdstid, for at kunne arbejde hjemmefra. Små børn kan have svært ved at forstå det. Men du er nødt til at blive ved med at sætte grænser. Med tiden vil ungerne lærer det.

For mig, min største distraktion er min iPhone… eller mere specifikt, Instagram… og Diva. Diva er min søsters Franske Bulldog, som jeg nogle gange passer. Diva er meget opmærksomhedssøgende, og vil side på mit skød, når jeg arbejder ved mit skrivebord.

Mht. Instagram, så lægger jeg min iPhone i et andet rum, hvis jeg er nødt til at fokusere og koncentrere mig. Out of sight, out of mind!

Jeg ændrede min sociale medier planlægning fra Later til PLANN. Jeg planlægger alle mine Insta posts hver fredag eftermiddag, så jeg ikke behøver at tænke på det hele ugen. Planlægningsredskaber har også analyser og redskaber til at svare på kommentarer. Som du måske kan huske fra min Social Media Detox guide, så prøver jeg at bruge mindre og mindre tid på de sociale medier, som det er muligt.

Lektion #4: Du Kan Manifestere en Bestemt Person Under Lockdown.

Mine guides om at manifestere en bestemt person (jeg tror der lige nu er 3-4 posts på min blog) er bland de mest læste posts hver måned.

På grund af Lockdown, så fik jeg den idé at skrive en guide om, at manifestere en bestemt person i en COVID-udgave. Den egentlige grund var ikke så meget pga. lockdown og COVID som sådan… det var mere for at nedskyde undskyldningen om, ikke at kunne manifestere fordi du ikke kan forlade dit hjem.

SELVFØLGELIG, vil din bestemte person ikke bare lige dukke op på dit dørtrin, og især ikke under en pandemi. Medmindre du prøver at manifestere din GLS-udbringer.

Men det betyder ikke, at din bestemte person ikke kan dukke op på andre måde – f.eks. i dine Privat Beskeder, emails, eller andre former for interaktion. Grundlektien er, at de fleste begrænsninger eksisterer kun i dit hoved.

Lektion #5: Tingene vil Ikke Altid Gå som Du Vil Have.

Folk er virkelig nødt til at stoppe med, at prøve at kontrollere fortælling af, hvad de vil have. Der er SÅ mange indflydelser, og ingen kan virkelig vide noget om dem… ikke en gang psychics! Vi har ikke alle svarene – og helt ærligt – så tror jeg ikke alle svarene tilhører os!

Hvis vi havde alle svarende, så var der ingen grund til at være her. Livet er en lang læringslektion, og vi kan kun lærer fra det, som vi ikke har lært endnu.

Det er en frygtbaseret handling at forsøge at kontrollere fortællingen, fordi man er bange for det ukendte eller frygter et andet udfald. Vi er nødt til at være en smule mere ydmyg, når vi mener at vi ved, hvad det bedste udfald vil være – for det gør vi ikke!

Det kan vi ikke!

Eftersom vi ikke kender alle omstændighederne, så kan vi ikke vide hvilke konsekvenser vores handlinger vil have. Loven om Årsag og Virkning, fortæller os, at for hver årsag så er der en virkning, og for hver virkning er der en årsag!

Lektion #6: Der er Ingen Undskyldning for, Hvorfor Du Ikke kan Realisere dit Livsformål og Udfører dit Lys Arbejde.

2021 har testet os på mange måder! Det inkluderer vores sjæls vej i livet.

Vi har adskillige Livsformål – mange flere end du tror.

Som du nok ved, ENHVER PERSON på denne planet har en masse Personlige Livsformål (de fleste af dem er i Spirituel- og Personlig Udviklings afdelingen) som:

  • Tilgivelse
  • Taknemmelighed
  • Give Slip
  • Blive en Bedre Person
  • Vælge Kærlighed over frygt
  • Have Tillid
  •  

Dernæst har vi Globale Livsformål; Globale Livsformål er de opgaver, som vi er kaldet til at udfører som Lysarbejdere. Jeg kalder Globale Livsformål for Lys Arbejde i min undervisning.

Så Personlige Livsformål er vores egen vækst og udvikling, og de Globale Livsformål er de måder, som vi er vejledt til at hjælpe verdenen med at vokse og udvikle.

Sidst men ikke mindst, så har vi det Guddommelige Livsformål, som er en eneste ting og noget meget få har. For at finde ud af, om du har fået tildelt ét Guddommelig Livsformål, og hvad det er, så har du brug for en personlig læsning fra én som er trænet til at læse sjælekontrakter. Jeg kan læse sjælekontrakter, men gør det kun for længerevarende klienter, hvis det er relevant for deres proces. Med andre ord, jeg læser ikke sjælekontrakter on demand.

Tilbage til Livsformål; eftersom corona har begrænset os på så mange måder, så kan det være lidt svært at udfører vores Globale Livsformål på den måde, vi foretrækker. Men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre noget. Jeg tror, at en del af den kollektive Globale Livsformål for Lysarbejdere er at stråle Lys og Håb igennem pandemien. Vi har bare forskellige måder at gøre det på. Også, bare fordi verdenen er lukket, så betyder det ikke at de sociale medier er. De sociale medier er en fantastisk måde at få dit budskab ud og skabe opmærksomhed omkring din sag.

Pandemien har også givet MASSER af muligheder for at arbejde på vores spirituelle og personlige udvikling… lave noget sjælesøgning.

Lektion #7: Praktisere Tilgivelse for de Fejl Regeringen Laver.

En af grundene til jeg hader Facebook er folks behov for at brække sig udover deres tastatur. På Insta og Twitter kan man stoppe med at følgere eller mute folk, og så vil man ikke se, hvad de deler. Facebook viser dig, hvad tilfældige folk skriver om alt muligt.

Så mange menneske har meninger om, hvordan Regeringen skulle håndtere COVID-19 krisen – og de fleste af dem er negative, brok, shit-talking, og ikke særligt konstruktiv. Folk ser ikke ud til at forstå, at der er ingen som ved, hvordan man skal håndtere en situation som COVID, fordi det er en ny virus! Regeringerne rundt om i verdenen og de mennesker som har indflydelse, prøver forskellige ting af, noget virker, mens andet fejler – det er helt normalt! Problemet er, at tiden ikke arbejder til nogens fordel, når det kommer til at stoppe corona, og forhindre folk fra at dø.

Helt oprigtigt, så tror jeg ikke at det har noget at gøre med HVEM der bestemmer eller hvem der er i regeringen, når det kommer til at ordne COVID! Alle er på ukendt land, og alle prøver at finde en løsning.

Fra det inderste af mit hjerte, så er jeg sikker på at ALLE GØR DERES ALLERBEDSTE FOR AT LØSE COVID-19 SITUATIONEN, MED DEN VIDEN OG ERFARING DE HAR PÅ AKTUELLE TIDSPUNKT! – og det er derfor det er nemt for mig at tilgive, når de fejler!

 

2021 har været hårdt for os alle! Men hvad kan Lysarbejdere lærer fra 2021? Lad os kigge på det.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...