De sociale medier bombarderer os med notifikationer dagen lang, og være på de sociale medier kan nemt udvikle sig til et kaninhul. Her er 5 ting jeg lærte fra Social Media Detox.
Quitting Social Media & Social Media Detox

Social Media Detox: Sådan Ændrede Mit Liv Sig, Da Jeg Droppede De Sociale Medier

Dem, som følger min Personlige Sociale Medier ved, at jeg nogle gange trækker stikket og går radio silent for måneder. Det er ikke altid den nemmeste ting at gøre, eftersom jeg har en online business, som er i den tidlige opstartsproces. De sociale medier er et vigtigt redskab til at skabe opmærksomhed omkring mit arbejde.

Jeg droppede Facebook for mange år siden. Jeg har aldrig brudt mig om Facebook, og Facebooks Energifrekvens er forfærdelig. Jeg har prøvet Twitter, men af en eller anden grund, så har jeg aldrig kommet rigtigt i gang. Jeg bruger primært Twitter til at holde mig opdateret med, hvad der foregår rundt om i verden, trafik opdatering, og opdateringer fra politiet. Better safe than sorry!

Instagram er 100% mit Jam!

Jeg elsker Instagram!

De sociale medier kan dog være utrolig tidskrævende, og det er nemt at ende i et kaninhul. Algoritmerne er designet til at holde dig online, så længe som muligt. Det er den måde virksomhederne bag de sociale medier, tjener deres penge! Algoritmerne og de sociale mediers blueprint er designet på den samme måde, som kasinoerne i Las Vegas.

Med det i sinde, så er et nemt at forstå hvorfor vi kan blive så afhængig af at tjekke vores sociale medier hver 5. minut. Når det kommer til de sociale medier, så er det ikke penge vi “vinder”… det er likes, kommentar, følgere og DMs (privatbeskeder)… hvilket, i bund og grund, er små ego boosts.

Jeg elsker Instagram fordi energien ofte er mere behageligt. Du er ikke bombarderet med negative meninger og politiske propaganda, så meget som på andre platforme. Jeg tror også, at fordi alting er mere visuelt, så er det svært at gemme sig bag at brække sig med bullshit udover ens tastatur.

Mit hoved bliver skør, hvis jeg bruger for meget tid på de sociale medier, så jeg tænkte, hvorfor ikke dele nogle af de ting jeg har lært, ved at droppe de sociale medier?

Lektie #1 – Indre Ro.

En af de første tegn på, at det er tid til at tage en Social Media Detox er, når du ikke kan fokusere på noget, fordi du hele tiden har brug for at holde øje med hvad der sker på de sociale medier. Jeg vil ikke nødvendigvis kalde det for FOMO (Fear of Missing Out), men mere nysgerrighed og en nem måde at prokrastinere.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Lektie #2 – De Vigtigste Informationer Vil Finde Deres Vej Til Dig Uanset Hvad.

Jeg tror dette er én af grundene til, at folk ikke kan lide at være af de sociale medier for længe. Vi er bange for at vi misser noget vigtigt… hvilket vi sjældent gør. Eller det er i det mindste vores Egos måde at overbevise os om, at forblive online.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Lektie #3 – Mere Produktiv.

Som nævnt i begyndelsen, sociale medier kan være meget tidskrævende, og det er nemt at blive trukket ned i et kaninhul. Oveni det, scroller igennem sociale medier efter du er gået i seng, er dårligt for din nattesøvn. Det forhindrer dig ikke kun fra at få den søvn du har brug for, så du kan fungere næste dag. Det ødelægger også dit mentale helbred.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Lektie #4 – Mere Tilstede i Nuet.

Det virker som om, at folk i dag bliver mere og mere bange for at være alene med deres egne tanker. Der sker hele tiden noget, og vores sind er hele tiden beskæftiget med noget. Jeg har talt mange gange om, hvor farligt de sociale medier er for vores hjerne, men det holder os også væk fra at kunne hører det Guddommelige. Det er svært for det Guddommelige at kommunikere med dig, hvis du hele tiden holder dit sind beskæftiget med ligegyldigheder, som f.eks. de sociale medier.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Lektie #5 – Tættere Relationer.

Social Media Detox eller ej, jeg har altid haft en regel om ikke at være på min telefon, når jeg er sammen med andre.

Jeg finder de ekstremt ubehøvlet at være på din telefon, når du er sammen med andre.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

LÆS DEN FULDE GUIDE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

De sociale medier bombarderer os med notifikationer dagen lang, og være på de sociale medier kan nemt udvikle sig til et kaninhul. Her er 5 ting jeg lærte fra Social Media Detox.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...