fbpx
Mental Alkymi er et powerfuldt redskab til at leve et lykkeligt og succesfuldt liv. Mental Alkymi kan også hjælpe med at booste din manifestation.

Mental Alkymi: 5 Ting Alle Lysarbejdere Skal Vide om Mental Alkymi.

Temaet for marts er Manifestation og Mental Alkymi!

Jeg taler meget om Mental Alkymi, men jeg har ikke rigtigt skrevet nogen guides specifikt om Mental Alkymi. Sidste uge delte jeg nogle skønne måder at bruge Mental Alkymi, og delte et af tipsene i DENNE post på Instagram.

Mental Alkymi er meget nerdy-geek, og nogle gange lidt en udfordring at forklare det på en måde, som er nemt at forstå… men jeg er villig til at forsøge.

Mental Alkymi er evnen til at bruge dit sind til at omdanne noget uønsket til noget du gerne vil have. Lige som med traditionel alkymi, f.eks. forvandle kul til guld 😉 Som du fortsætter med at læse denne guide, så vil du sikkert genkende informationen fra mange af mine manifestation guides. I min undervisning spiller Mental Alkymi en vigtig del, men det er ikke altid tydeligt.

#1 – Mental Alkymi er Neurovidenskab.

Du læste rigtigt! Mental Alkymi er NEUROVIDENSKAB!

Jeg sagde jo at det vil være nerdy geeky!

Men bare rolig – du behøver ikke en Ph.d. for at bruge Mental Alkymi!

Mental Alkymi er en måde at ændre neurologiske mønstre, så din lykke og livskvalitet forøges, og det samme gør udfaldet af dine manifestationer.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#2 – Mental Alkymi er (den Gode Slags) Hjernevask… på en måde…

Nogle mennesker vil måske kalde Mental Alkymi for hjernevask… og det er det på en måde også…

Men det samme er alt den negativitet, sladder, død, krig, ødelæggelse, rygter, had, nedgørelse, beklagelser, osv., der foregår hver dag. ALTING du ser på de sociale medier, i fjernsynet, podcasts, websider, nyheder… overalt du kigger, bliver din hjerne bombarderet med informationer som prøver at overbevise dig til at tænke på en bestemt måde, eller ville have noget.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#3 – Mental Alkymi Kræver Træning.

Vi lever i en verden med så meget frygt, smerte og angst. Verdenslederne har brugt frygt, smerte og angst for århundreder for at kontrollere og manipulere fra verdenen omkring dem, for at få det, som de gerne vil have. Putins angreb på Ukraine er kun det seneste eksempel på, hvordan Egoets Frygtbaseret energi prøver at regere verdenen.

Hvis det ikke er krig, så er det klimakriser, menneskelidelser eller kriminalitet. Nogle mennesker brokker sig kun for at brokke sig. Nogle mennesker behandler alle omkring dem dårligt. Trolls på nettet og de sociale medier. Reality-tv hvor folk bliver stillet til skue så seerne har 45 minutter, hvor de føler sig bedre om dem selv. Ugeaviser og sladder sider sviner kendte, kongelige, politikere og alle med en offentlig person.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#4 – Mental Alkymi er IKKE en Quick Fix-It Løsning.

Du kan ikke bruge Mental Alkymi til at sende 1 million kroner ind på din bankkonto i morgen! – og du kan ikke bruge Mental Alkymi til at få en bestemt person til at dukke op på dit dørtrin indenfor den næste time!

Mental Alkymi kan HJÆLPE dig med at booste din manifestation!

Mental Alkymi kan, med års øvelse, være et powerfuld redskab for Øjeblikkelige Manifestationer.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

#5 – Mental Alkymi er et Redskab – Ikke et Våben!

En af grundene til at jeg er lidt forsigtig med at undervise de Universelle Love, Mental Alkymi og Spirituelle Evner og Superpowers (den virkelige, saftige slags) er fordi jeg ikke ved hvem der læser det som jeg deler online! Jeg ville hade, hvis min undervisning ville blive brugt for ondskab eller som et våben.

Mental Alkymi kan ikke og bør ikke blive brugt til at manipulere andre til adlyde dine mindste befalinger… Mental Alkymi skal kun bruges i Kærlighedens Kraft.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

 

LÆS DEN FULDE GUIDE HER

 

Mental Alkymi er et powerfuldt redskab til at leve et lykkeligt og succesfuldt liv. Mental Alkymi kan også hjælpe med at booste din manifestation.

About Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.