fbpx
Loven om Tiltrækning er et emne, som har været super populært de sidste 18 år. Jeg har undervist i Loven om Tiltrækning siden 2008, og dette er 12 af mine tips.
Lightworkers, Manifestation, Mental Alchemy, Superpowers, The Universal Laws

12 Lektioner fra en Loven om Tiltrækning Ekspert.

Jeg har undervist i Manifestation og Loven om Tiltrækning for over et årti. Jeg har lavet online kurser og skrevet bøger om emnet. Selvom jeg har gået væk fra, at undervise i Manifestation og Loven om Tiltrækning som mit hoved speciale, så føler jeg guidet til at skrive denne Guide med 12 Loven om Tiltrækning lektioner.

Lige som min undervisning i Bøglund Lightworkers, jeg underviser fra den Guddommelige Visdom som jeg modtager når jeg skriver. Mit content kan være anderlede end, hvad du ellers finder på nettet. Jeg er nødt til at være autentisk til Kilden og videnskaben.

Lektion #1 – Adskilt Mål og Ønsketænkning.

Hvis du kan lave dit ønske til et mål, så er det klar til at blive Manifesteret. Hvis du ikke kan lave det til et mål, så er det blot en drøm.

Lektion #2 – Vær den Forskel som Du Ønsker at Se.

Du kan spørger dig selv hver morgen:

“HVAD KAN JEG GØRE I DAG, SOM VIL BRINGE MIG TÆTTERE PÅ MIT ØNSKET UDFALD?”

Og så gøre det uden undskyldninger!

Lektion #3 – Du Har 100% Ansvar!

Selvom vi ikke kan kontrollere ydre kriser som COVID-19, lockdown, og vi er nødt til at blive hjemme og ikke kan se folk, så har vi stadig ansvar for hvordan vi reagere og håndtere den situation vi står i.

Lektion #4 – Vær Forsigtig med Deadlines.

Du vil ikke kun forvandle dig selv til en frustreret galning når du laver “før [INDSÆT ALDER]” eller “før [INDSÆT DATO]” mål. Din desperate energi vil også skubbe alt og alle væk. Ingen bryder sig om, at være omkring en crazy persons energi.

Lektion #5 – Vær Specifik, men Giv Plads for Noget Bedre.

Når jeg laver Readings, så beder jeg altid mine klienter om at være så specifikke som muligt. Specifikke spørgsmål giver specifikke svar i læsningerne. Uspecifikke eller overordnet spørgsmål, som “hvad ønsker englene at jeg skal vide?” kan gå i alle retninger og svarene vil ofte være meget luftige. Som jeg altid har sagt, jeg er Psychic, ikke tankelæser!

Lektion #6 – Du Behøver Ikke at Vide ALTING.

Behovet for at vide alting på forhånd er en handling af dit frygtbaseret sind. Du har ikke tillid til processen, og derfor vil du vide ting på forhånd, så du kan styre tingene i den “rigtige” retning. Jo mere du forsøger at kontrollere, jo mere blokere du manifestation fra at ske.

Lesson #7 – Du har Ingen Ret til at Forcere eller Manipulere Nogen til at Gøre Noget.

Jeg ved hvor fristende det er, at forsøge at få nogen til at gøre noget, så det bliver lettere for dig at få dit ønskede udfald. Bare fordi nogen er en refleksion er dig selv, og på et kvantefysisk niveau, opfører sig som du forventer dem til at opfører sig, så giver det dig ingen ret til at manipulere med andre.

Lektion #8 – Du er Nødt til at Holde Op med at Gå i Vejen for Dig Selv.

Dit frygtbaseret sind vil gøre alt i dens kraft til at prøve at kontrollere udfaldet af din manifestation.

Det er umuligt at vide, hvordan din manifestation vil komme frem trin-for-trin, for der er så mange underliggende faktorer, som du ikke kender til. Mens din Energifrekvens bestemmer, hvad der manifesteres ind i dit liv, og alle er en refleksion af dig selv, så er der stadig mange brikker der er nødt til at falde på plads for manifestation kan indtræffe.

Lektion #9 – Vid at Det Allerede er Ordnet.

Min “regn magi” (mere om Regn Magien i den fulde guide) virker næsten hver gang, fordi jeg påføre noget pres på manifestationen. Jeg tænker ikke rigtigt over det, ligesom jeg heller ikke tænker over at trække vejret. Det sker naturligt!

Det er hemmeligheden!

Lektion #10 – Hold Op med at Lede Efter Tegn.

Jeg ved, at der er mange Loven om Tiltrækning og Spirituelle Websider, som fortæller dig, at du skal lede efter tegn.

Lektion #11 – Lev Dit Liv.

Du kan ikke leve dit liv fuldt ud, hvis du hele tiden stresser over din manifestation… eller manglen af den.

Besættelse udsender en energi af desperation, og ingen har nogensinde haft lyst til, at være i nærheden af nogen desperat.
Desperation og besættelse er ikke særligt attraktive.

Lektion #12 – Føl at Du er Din Manifestation Værdig.

Jeg bruger ret meget energi på, at skrive og undervise om Mental Sundhed & Velvære og Personlig Udvikling. Intet vil virke til din fordel, hvis du ikke prioritere dit indre liv og arbejde på din underbevidsthed.
En anden kæmpe blokering, der også er den du er mest sandsynlig til at være bevidst om, er dit selvværd.

LÆS NU

Loven om Tiltrækning er et emne, som har været super populært de sidste 18 år. Jeg har undervist i Loven om Tiltrækning siden 2008, og dette er 12 af mine tips.
%d bloggers like this: