Det er faktisk super nemt at bruge Loven om Give og Modtage som fordel for din manifestation og liv… Lad mig vise dig hvordan.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

5 Nemme Måder at Implementere Loven om Give og Modtage ind i Dit Liv i Denne Weekend

I løbet af de seneste par uger, har vi talt om den Universelle Lov om Give & Modtage. Denne Lov handler om, at holde en sund balance mellem den energi, som du sender ud, og den energi, som du modtager fra andre. Uden en lige balance, vil vægtskålene vælte og konsekvenserne vil vise sig.

Du kunne sige, at Loven om Give & Modtage er en lektie i at holde en sund balance mellem være selvisk og uselvisk. Der er ingen, som har lyst til at være omkring en egoistisk nar, som kun gør ting for deres egen vindens skyld… og at uselvisk give, og give, og give uden at bede om noget retur vil medfører voldsomme depressioner, stress, udbrændthed, svigt, og hjertesorg.

I denne guide, vil jeg give dig 5 Nemme Måde at Implementere Loven om Give & Modtage i Dit Liv. Disse måder er så nemme, at du kan gøre det i løbet af en weekend.

Måde #1 – Penge.

Penge er, uden tvivl, en af de letteste og mest effektive måder at holde vægtstangen i balance.

Penge er intet andet end en udvekslingsenergi som er materialiseret ind i fysisk form, for at gøre det lettere at balancere værdien mellem giveren og modtageren ud.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Måde #2 – Kig Efter Muligheder for at Hjælpe Andre.

Som en Lysarbejder, så burde denne her være ret nem for dig. Vores ønske om at hjælpe andre er så stræk, at man nærmest kan sige at de er en livskilde for os.

Der vil altid være nye muligheder for at hjælpe, og der vil altid være nogen, som har brug for vores hjælp. MEN, vi er altid nødt til at vente indtil de kommer og beder om vores hjælp.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Måde #3 – Vær Ikke Bange for at Bede om Hjælp.

Præcis som andre har brug for vores hjælp, så har vi også af og til brug for at andre hjælpe os. Nogle folk, ikke kun Lysarbejdere, føler at det er et tegn på svaghed at bede om hjælp. Det er en kæmpe misforståelse. Det er præcis det modsatte! Det er et tegn på styrke at vide, hvornår du har brug for hjælp fra andre eller når nogle ting er lidt mere end du kan klare. Bede om hjælp er også et tegn på mod.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Sidebemærkning om Excel-Ark Relationer.

Når det er sagt, så vil jeg understrege at du SKAL ALDRIG behandle dine relationer og andre mennesker som et Excel Ark.

Jeg kender folk i mit privatliv, som ynder at holde øje med, hvad de gør for andre, og hvad andre “skylder” dem tilbage. De behandler virkelig deres relationer og hjælp som, hvis det var en økonomisk gælds oversigt – hvilket er grunden til, at jeg kalder det for Excel-Ark Relationer. Disse mennesker, vil ikke acceptere et nej eller bliver virkelig oprørte, hvis du fortæller dem at du ikke har tid eller mulighed for at hjælpe dem lige nu.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Måde #4 – Sæt Grænser.

Vi ved alle, hvor vigtigt det er, at sætte sunde grænser… og jeg tror også de fleste af os ved, hvad sunde grænser er. Udfordringen er at rent faktisk gøre det, og holde fast i dem, når du står foran en anden person.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Dit Velvære Bør Altid Være Din Første Prioritet.

Jeg anbefaler, at du altid er ærlig overfor dig selv om hvordan du bruger din tid og energi. Du må ALDRIG ofre dit velvære for noget! Det må du love mig!

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Vær Realistisk.

Er du den rette person til at hjælpe dem?

Nogle gange vil folk komme til dig med noget, som virkelig kræver én person som er professionelt trænet indenfor det område. Selv som Åndeligere Læremestre og Healer, så er vi nødt til at tage et skridt tilbage, hvis vi kan se, at en person har brug for medicinsk hjælp.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Er Det en Ven eller Klient?

Dette er en af de sværeste grænser. Hvornår går en person fra at være en ven til at blive en klient? Det er ikke når betaling er involveret, for du kan altid behandle dine klienter gratis.

De spørgsmål som jeg stiller mig selv, i disse situationer er:

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

Måde #5 – Fjern Energi Vampyrer fra Dit Liv.

Energi Vampyrer har fået deres navn fra evne til at suge alt liv og energi ud af dig, ligesom de vampyrer du kender fra TV. Energi Vampyrer er mennesker, som tager offer-mentalitet og selvmedlidenhed til sådan en ekstrem, hvor de bliver en byrde for alle omkring dem. De er så fanget i deres Frygtbaseret Sind, at de kan kun se frygt, angst og smerte, uanset hvor de kigger hen. Man kunne sige, at de lever i en slags levende helved, og de prøver at trække dig med ned.

[FORTSÆTTER I DEN FULDE GUIDE]

FÅ ADGANG TIL DEN FULDE GUIDE

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

 

Det var den tredje guide ud af 4 i en mini-serie om Loven om at Give og Modtage.

For 2 uger siden udgave jeg, Det Skal Du Vide om den Universelle Lov om Give & Modtage.

Sidste uge udgave jeg, Hvorfor den Universelle Lov om Give og Modtage er MEGET Vigtigere end Loven om Tiltrækning.

Og i næste uge udkommer, Teknikker til at Bruge Loven om Give og Modtage med Succes.

 

Det er faktisk super nemt at bruge Loven om Give og Modtage som fordel for din manifestation og liv… Lad mig vise dig hvordan.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...