Det kan være svært, at tage en pause i en verden, hvor vi bliver opdateret hele tiden. I denne guide, har jeg samlet 5 lektier som jeg har lært, ved at leve et stressfrit liv.
Stress, Anxiety, Burnout & Depression

5 Ting Jeg har Lært om at Leve en Stressfri Livsstil

Verdenen er stressfuldt, det er der ingen tvivl om! Der er altid noget, som forsøger at få vores opmærksomhed væk fra det, som virkelig betyder noget. I 2016 var sygemeldt med stress og angst, og kunne ikke arbejde for 1½ år. Igen i 2019 var jeg tvunget til at blive sygemeldt igen pga. en alvorlig sygdom, som jeg stadig er ved at komme mig over. Set i bakspejlet, så tror jeg at stressen og angsten i 2016 var et rødt flag, en advarsel og vink om sygdommen i 2019. I dag ser jeg klart, hvordan de to hænger sammen.

I denne guide, vil jeg dele 5 Ting Jeg har Lært om at Leve en Stressfri Livsstil efter, at være diagnoseret med stress og en angst lidelse i 2016, og blive alvorlig syg i 2019.

Lektie #1 – Prioritere Dit Eget Helbred Først.

Som jeg har nævnt tidligere, så har jeg designet Bøglund Lightworkers til at støtte mig og mit helbred før noget andet. Det er jeg helt ærlig omkring, fordi jeg ved, at det eneste som står mellem mig og opnå mine drømme er mit helbred.

Lektie #2 – Du Skylder Ikke Nogen Noget.

Lysarbejdere har en tendens til at have People Pleasing adfærd. Vi ønsker at alle kan lide os, og hvis de ikke kan lide os, så begynder vi at tvivle på os selv. Så Lysarbejdere er nogle gange villige til at gå til ekstremer bare for at sikre at alle kan lide dem… ofte ved at sørger for, at alle er glade. Lysarbejdere har en tendens til at basere deres egen lykke på, hvor lykkelig alle andre er. De kan ikke nyde livet, hvis der er én som ikke er glad. Lysarbejdere er rigtig gode til at lave alt og alle til deres personlige fix-up projekt. Du har sikkert allerede gættet, at dette mønster er langt fra sundt.

Vores People Pleasing adfærd er ofte hovedårsagen til at Lysarbejdere brænder ud. Vi spreder os selv over for meget.

Lektie #3 – Hold en Pause fra de Sociale Medier og Online Forummer.

Dette var en kæmpe ting for mig. Før jeg blev syg i 2016, postede jeg 3 gange om dagen, brugte 16 time om ugen på at lave indhold til de sociale medier, foruden skrive artikler for mit website, emails, bøger, online kurser, og listen fortsætter og fortsætter.

I stedet for at have kontrol over mit forbrug af sociale medier, så blev jeg suget ind i en social medier-afhængighed.

Jeg tjekkede min Instagram hvert andet minut, for at se hvor mange likes mit seneste post har fået. Jeg var besat af at sørger for, at hver post havde en høj engagement rate, og jeg begyndte at tvivle på mig selv og mit arbejde, hvis engagement raten var lav. Jeg har aldrig haft nogen interesse i at tage selfies og dele ud af mit privatliv online. Jeg er en meget privat person. Men jeg var usikker omkring mit arbejde, og hvad jeg lavede, så jeg vendte mod sociale medier for at få bekræftelse i at mit arbejde var fantastisk.

Avs! Var det en offentlig tilståelse?!

Lektier #4 – Uddelegere de Ting, som Du Ikke Behøver at Gøre.

Lysarbejdere har virkelig svært ved at bede om hjælpe, for ikke tale om, at acceptere hjælp. Jeg har altid hadet gruppe arbejde i skolen, for jeg endte altid med at lave alt arbejdet. Og jeg var irriteret over, at resten af gruppen spillede Fifa og Counterstrike, eller var på Facebook hele tiden. Det var først, da jeg blev voksen, at jeg indså at være den 12 tals elev, som jeg var, ekstrem intelligent, og muligvis perfektionist, var grunden til at det ikke fungerede.

I dag uddelegere og outsourcer jeg hele tiden. Når jeg har brug for, at noget bliver gjort, så finder jeg nogen, som er passioneret omkring det, og giver dem opgaven.

Lektie #5 – Computer-Frie Weekender.

Computer-Frie Weekender er et koncept, jeg indførte tilbage i 2012-13. Ideen er at holde min computer slukket fra Fredag eftermiddag til Mandag morgen, for at forhindre mig i at arbejde i weekend. Det inkluderer også min iPad.


Dette er kun et kort uddrag af den fulde guide, hvor jeg også deler nogle af de redskaber som jeg bruger til at gøre mit liv en hel del lettere.

LÆS GUIDEN HER

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

Det kan være svært, at tage en pause i en verden, hvor vi bliver opdateret hele tiden. I denne guide, har jeg samlet 5 lektier som jeg har lært, ved at leve et stressfrit liv.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...