Manifestere et Forhold åbner døren for enhver, der matcher din Energifrekvens, til at træde ind i dit liv.
Manifest a Specific Person Relationships Self-Love, Mental Health & Well-Being The Universal Laws & Manifestation

7 Blokeringer for at Manifestere et Forhold eller Relation

Nogle mennesker ønsker at Manifestere en Bestemt Person, mens andre simpelthen bare ønsker at Manifestere et Forhold.

Når jeg underviser i, hvordan man Manifesterer et Forhold (bestemt person eller ej), taler jeg om enhver form for forhold. Venskaber, arbejdsrelaterede forhold, relationer, bekendte, rejsekammerater, romantik, familie, mentorer, lærere, klienter, kunder… you name it.

Med andre ord betyder at Manifestere et Forhold virkelig blot at Manifestere en person eller en gruppe af mennesker ind i dit liv, som du ønsker at tilbringe x antal timer med til et bestemt formål.

At Manifestere et Forhold, uanset hvilken slags, kan være tricky, for der er ofte følelser involveret, og vi har en tendens til at lægge meget pres på forholdet.

I denne Guide vil jeg adressere nogle af de mest almindelige fejl, jeg ser, der forårsager blokeringer i Manifestationer af forhold.

Blokering #1 – Du Ignorerer Den Anden Persons Frie Vilje!

Selvom du helt sikkert skal være mere opmærksom på ikke at blande dig i en persons Frie Vilje, når du forsøger at Manifestere en Bestemt Person, skal du stadig huske på Frie Vilje i ethvert forhold.

Manifestere et Forhold åbner døren for enhver, der matcher din Energifrekvens, til at træde ind i dit liv.

Glem ikke, at du ikke Manifesterer det, du ønsker – du Manifesterer resultatet af dine Mest Dominerende Tanker, Følelser og Handlinger!

Så nogle gange tror vi, at vi Manifesterer et Forhold, men det vi rent faktisk Manifesterer, er nogen, der kan hjælpe os med at lære og vokse fra en vigtig livslektion.

Hvis du tror, at når en person dukker op i dit liv, der matcher din beskrivelse af, hvem du gerne vil have et forhold til, automatisk også gerne vil have et forhold til dig, skal du træde et skridt tilbage!

Ligesom med en Bestemt Person, så har den person, du ønsker at tiltrække, Frie Vilje og er måske ikke interesseret eller klar til at have det samme forhold til dig, som du gerne vil have med dem. Du skal være forsigtig med ikke at overskride nogen grænser.

Lad os ændre opfattelsen til, hvor den bør være: Du ved aldrig rigtig, hvornår, hvor og hvordan du møder personen. Det er derfor, jeg altid behandler alle med venlighed. Jeg ser fremmede som venner, jeg ikke har mødt endnu. Uanset hvor forfærdelig en dag jeg har, er jeg altid venlig over for andre. Altid!

Andre mennesker, inklusive den person, du kommer til at have et forhold til, når Manifestationen er opfyldt, ser på, hvordan du behandler andre, før de beslutter at tale med dig.

Hvis nogen ikke ønsker at tale med dig, skal du respektere det uden at bede om nogen grund. De er frie til at gøre, hvad de vil… uanset hvor godt de passer til det, du vil Manifestere.

Når det kommer til Frie Vilje, er det ALTID en god ide at vende spejlet fra tid til anden.

Observerer du ikke de mennesker, der er i lokalet, før du nærmer dig dem?
Lægger du ikke mærke til en persons adfærd, hvis de fanger din opmærksomhed?
Undgår du ikke at tale med nogen, fordi de er uhøflige eller røvhuller over for andre?

Mennesker gør nøjagtigt det samme mod dig!

ISÆR hvis den person er en del af Universets ligning for at gøre Manifestationen af dit Ønskede Forhold til virkelighed. Finten er, at hverken du eller personen ved, at du er en del af den samme Manifestationsligning.

De resterende Blokeringer er:

Blokering #2 – Du er FOR Specifik om, Hvad du Vil Have!

Blokering #3 – Du er for Vag om, Hvad du Vil Have!

Blokering #4 – Du Leder Efter Prinsen på den Hvide Hest.

Blokering #5 – Du er Stadig Knyttet til Din Eks eller Fastlåst i Fortiden.

Blokering #6 – Du Forsøger at Kontrollere, Tvinge eller/og Manipulere Udfaldet.

Blokering #7 – Du har Karmiske Lektioner eller Karmisk Gæld fra Tidligere Liv.

 

For at læse den fulde Guide og får adgang til denne Guides Content Upgrade

CONTENT UPGRADE: 5 Måder at Fjerne Blokeringerne i Dine Forhold.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

Opdag hemmelighederne for at Manifestere det Forhold du ønsker! Find ud af, hvilke 7 Blokeringer der Holder Dig Tilbage og opdag 5 Powerfulde Måder at Fjerne Dem.

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in the Universal Laws and Helping People who Wants Reclaim Their Life after Emotional and Narcissistic Abuse. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...