Loven om Frigørelse er den Universelle Lov som hjælper med at opretholde en sund balance imellem dig og hvad end det er, som du gerne vil have og opnå.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Frigørelse – 5 Ting Du Skal Vide om den Universelle Lov om Frigørelse

For et år siden dykkede vi ned i Loven om Ikke-Tilknytning, hvor jeg lovede en Guide om Loven om Frigørelse. For Den Universelle Lov om Ikke-Tilknytning og Den Universelle Lov om Frigørelse er to ret forskellige Love, og alligevel ret ens.

Hvor Loven om Ikke-Tilknytning fokuserer på ikke at tilknytte sig Begrænsningerne af en Karmisk-Bestemt Eksistens, så fokusere Loven om Frigørelse på Give Slip på Tilknytningen til det, som man gerne vil have. Loven om Frigørelse er med andre ord en Universel Lov som spiller en vigtig rolle i dine Manifestationer. Loven om Ikke-Tilknytning er mere rettet mod din Selvsikkerhed og Drivkraft.

Med de over 600 Universelle Love som er i mine private optegnelser, så her er de Love, som er blevet udgivet på mit Website:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn
 10. Loven om Kompensation
 11. Loven om Magnetisme
 12. Loven om Årsag og Virkning
 13. Loven om Universet
 14. Loven om Ikke-Tilknytning
 15. Loven om Kærlighed
 16. Loven om Værdi
 17. Loven om Balance
 18. Loven om Harmoni og Overensstemmelse
 19. Loven om Antagelse
 20. Loven om Intention og Begær
 21. Loven om Ansvarlighed
 22. Loven om Modsat Virkning
 23. Loven om Karma
 24. Loven om Paradoksal Intention

NB: Jeg er ved at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først 🙂

#1 – Loven om Frigørelse 101.

Hvis du har fulgt mit arbejde over det seneste halvanden årti, så ved du også hvor meget jeg påpeger vigtigheden af at overdrage udfaldet af dine Manifestationer til Universet. Loven om Frigørelse er den Universelle Lov som hjælper med at opretholde en sund balance imellem dig og hvad end det er, som du gerne vil have og opnå.

Har du nogensinde oplevet at noget var blevet fuldstændig væk, og du har ledt overalt men uden held. Et stykke tid senere finder du det pludselig, hvor du havde glemt alt om tingen. Du var i stand til at finde tingene, fordi du havde Frigjort dig fra udfaldet.

Et andet eksempel, som du måske også har oplevet er, at du forsøger at Manifestere noget; prøver alle teknikker, læse alle bøger, følger en masse såkaldte eksperter på de sociale medier, mv.; og der sker absolut zero-nada! Du kaster håndklædet i ringen, for går videre med dit liv, uden at tænke på dit Ønsket Udfald mere. Pludselig ud af det blå opdager du, at du pludselig har det Ønsket Udfald som du gav op på for nogle måneder eller uger siden. Din Manifestation indtraf da du ikke længere brugte Energi på det.

Begge eksempler er Loven om Frigivelse i funktion!

Senere i denne Guide vil jeg give dig nogle konkrete metoder til at bruge Den Universelle Lov om Frigørelse til at Manifestere dit Ønsket Udfald. MEN!!! Når det kommer til Loven om Frigørelse (Well… egentlig alle de Universelle Love) så er det ENORMT vigtigt, at du ikke bliver besat af at følge metoder og teknikker til et niveau hvor det nærmest bliver religiøst.

Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at du IKKE HJERNEVASKER DIG SELV I FORSØGET PÅ, AT MANIFESTERE DIT ØNSKET UDFALD!

Der er NØDT til at være Balance i tingene! Frigørelse betyder netop, at du giver dit Ønsket Udfald eller dit mål ro til at ånde, og at du ikke er besat af et Bestemt Udfald. Et Bestemt Udfald er den værste Forbandelse du kan tilføre din Manifestation.

Det er derfor, at jeg siger ØNSKET Udfald! Et Ønsket Udfald er ikke fastlåst i noget bestemt, og derfor er det lettere at Frigøre sig.

Loven om Frigørelse siger; “For at kunne erhveve dig noget i den Fysiske Universe, så er du nødt til at Frasige din Tilknytning til det.”

LOVEN OM FRIGØRELSE SIGER; “FOR AT KUNNE ERHVEVE DIG NOGET I DEN FYSISKE UNIVERSE, SÅ ER DU NØDT TIL AT FRASIGE DIN TILKNYTNING TIL DET.”

 

Hvis du ønsker at lærer mere om:

#2 – Sådan Hjælper Loven om Frigørelse Dig med at Komme Videre efter Narcissister & Toxic Personer.

#3 – Loven om Frigørelse & Manifestation.

#4 – Sådan Hjælper Loven om Frigørelse Dig med at Manifestere Penge.

#5 – Sådan Hjælper Loven om Frigørelse Dig med at Manifestere en Bestemt Person.

Så kan du købe Guiden herunder.

Hvis linket ikke virker, så prøv at slå din AdBlocker fra.

Er du træt af at lægge alt din Energi i at Manifestere dine Drømme, for så bare at se ingenting ske? Føler du dig nogensinde Frustreret og Fastlåst? Svaret kunne være din Tilknytning til Udfaldet.
Denne Guide afslører den Powerfulde Lov om Frigørelse, en Universel Lov der åbner op for Ubesværede Manifestation.
Inde i Guiden finder du:
Mestre Loven om Frigørelse: Opdag Loven om Frigørelse, og hvordan den åbner op for Succesfulde Manifestationer.
Bryd Fri fra Narcissister: Lær, hvordan Loven om Frigørelse styrker dig til at bryde båndene til Giftige Personer.
Manifester Penge med Lethed: Eliminér Frustration og Tiltræk Overflod ved at Slippe Kontrollen.
Kærlighed uden Begrænsninger: Forstå, hvorfor Frigørelse er Afgørende for at Manifestere en Bestemt Person (men på en sund måde!).

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...