Det er nogle gange lidt af en overraskelse, hvad der kan dukke op, når vi begynder at arbejde bevidst med Loven om Ægte Ønske.
The Universal Laws The Universal Laws & Manifestation

Loven om Ægte Ønske: 5 Ting Du Skal Vide om den Universelle Lov om Ægte Ønske.

Loven om Ægte Ønske er en af de mange Søskende-Love til Loven om Tiltrækning! I de sidste par Guides om de Universelle Love, har vi kiggede på Love som kan være årsagen til, at det føles som din Manifestation er Blokeret.

Loven om Ægte Ønske fokusere derimod på, hvad du I VIRKELIGHEDEN Ønsker dig, og derved Manifestere!

Det er nogle gange lidt af en overraskelse, hvad der kan dukke op, når vi begynder at arbejde bevidst med Loven om Ægte Ønske.

Det er det, vi skal kigge lidt nærmere på i denne Guide, hvor jeg også vil give dig Tips til at Bruge Loven om Ægte Ønske Konstruktivt i dit liv.

Med de over 600 Universelle Love som er i mine private optegnelser, så her er de Love, som er blevet udgivet på mit Website:

 1. De Universelle Love 101
 2. Loven om Tiltrækning
 3. Loven om Give & Modtage
 4. Loven om Lys
 5. Loven om Fri Vilje
 6. Loven om Frihedsret
 7. Loven om Frastødning
 8. Loven om Guddommelig Kærlighed
 9. Loven om Bøn
 10. Loven om Kompensation
 11. Loven om Magnetisme
 12. Loven om Årsag og Virkning
 13. Loven om Universet
 14. Loven om Ikke-Tilknytning
 15. Loven om Kærlighed
 16. Loven om Værdi
 17. Loven om Balance
 18. Loven om Harmoni og Overensstemmelse
 19. Loven om Antagelse
 20. Loven om Intention og Begær
 21. Loven om Ansvarlighed
 22. Loven om Modsat Virkning
 23. Loven om Karma
 24. Loven om Paradoksal Intention
 25. Loven om Frigørelse

NB: Jeg er ved at opdatere bloggen med Danske udgaver af alle Guides og posts på bloggen. Det tager dog noget tid og jeg starter med de ældste guides først ☺️

#1 – Loven om Ægte Ønske 101.

Loven om Ægte Ønske er en helt igennem fantastisk Universel Lov, som virkelig kan åbne nye døre for dig, både i dit liv og i dine Manifestationer.

Når jeg tænker på Loven om Ægte Ønske, så kommer jeg altid til at tænke på Wannabe-sangen med Spice Girls – “What do you want? What do you really, really want?”

Loven om Ægte Ønske: 5 Ting Du Skal Vide om den Universelle Lov om Ægte Ønske. Det er nogle gange lidt af en overraskelse, hvad der kan dukke op, når vi begynder at arbejde bevidst med Loven om Ægte Ønske. bestemt person, Brændende Ønske, dansk, ego, energifrekvens, frigørelse, Frigørelse og Give Slip, giftige personer, Inderste Ønsker, livsformål, Lottomillionær, Loven om Ægte Ønske, loven om magnetisme, loven om tiltrækning, Loven om Tiltrækning til at Manifestere Penge, manifestation, Manifestation Lov, manifestere en bestemt person, motivation, narcissister, narcissistisk vold, økonomisk frihed, Økonomisk Tryghed, passion, penge manifestation, sjælekontrakt, toxic personer, universelle love, usunde forhold, Usunde Personer

Loven om Ægte Ønske KRÆVER at dit Ønske er Ægte, Rent og Motiveret af Kærlighed og Passion! Et Element af Egoet kan ikke være TIL STEDE. Et element af Påtrængende Nødvendighed eller Mangel kan ikke Eksistere. Total Frigørelse og overdragelse er NØDT til at blive Udøvet.

Loven om Ægte Ønske hører under Loven om Magnetisme, sammen med følgende Universelle Love:

LOVEN OM ÆGTE ØNSKE KRÆVER AT DIT ØNSKE ER ÆGTE, RENT OG MOTIVERET AF KÆRLIGHED OG PASSION! ET ELEMENT AF EGOET KAN IKKE VÆRE TIL STEDE. ET ELEMENT AF PÅTRÆNGENDE NØDVENDIGHED ELLER MANGEL KAN IKKE EKSISTERE. TOTAL FRIGØRELSE OG OVERDRAGELSE ER NØDT TIL AT BLIVE UDØVET.

Så hvad betyder Loven om Ægte Ønske sådan helt grundlæggende? Tja… den betyder, at det du tror du Ønsker dig, ikke nødvendigvis er det du virkelig Ønsker dig – og det er kun dine Allerinderste Ønsker, som kan Manifesteres. Jeg vil give dig nogle tips til at gøre det om lidt!

Loven om Ægte Ønske beder dig også om at frasortere de Ønsker som er drevet af dit Ego, Frygt, Angst, Mangel eller Påtrængende Nødvendighed. Det er også en af grundene til, at jeg altid beder dig om at undlade at sætte en deadline på dine Manifestationer. Den Stressende Energi vil ikke gøre noget godt for din Manifestation.

Lad os dykke ned i Loven om Ægte Ønske, og hvordan du kan bruge den konstruktivt i dit liv!

 

I Guiden om Loven om Ægte Ønske kan Du Lærer:

#2 – Sådan Hjælper Loven om Ægte Ønske Dig med at Komme Videre efter Narcissister & Toxic Personer.

#3 – Loven om Ægte Ønske & Manifestation.

#4 – Sådan Hjælper Loven om Ægte Ønske Dig med at Manifestere Penge.

#5 – Sådan Hjælper Loven om Ægte Ønske Dig med at Manifestere en Bestemt Person.

 

Træt af at Manifestere Hvad Du TROR Du Ønsker, for så at Opdage at det ikke er det, der VIRKELIGT Tilfredsstiller Dig? Loven om Ægte Ønske er Nøglen til at Tiltrække det, du VIRKELIGT Ønsker, ikke bare flygtige drømme. Denne Powerfulde 10-siders Guide Dykker Dybt ned i denne Universelle Lov og hjælper dig med at: Afsløre Dine Dybeste Ønsker: Opdag Forskellen mellem Overfladiske Ønsker og Hvad der Virkelig Motiverer Dig. Bryde Fri fra Giftige Forhold: Lær, hvordan Loven om Ægte Ønske Hjælper Dig med at Komme Videre fra Giftige Personer, der Blokerer for Din Sande Lykke. Manifestere Som en Ekspert: Spild Ikke Mere Tid på Resultatløse Metoder! Opdag Hemmeligheden bag at Manifestere med Loven om Ægte Ønske. Tiltrække Økonomisk Frihed & Sikkerhed: Lær hvorfor Penge i sig selv ikke er målet, og Hvordan du Tiltrækker de Følelser af Sikkerhed og Frihed, som Pengene repræsenterer. At Finde Din Perfekte Partner (Måske): Udforsk hvordan Loven om Ægte Ønske kan Hjælpe Dig med at Tiltrække den Rigtige Slags Kærlighed, uden at Klamre sig til Urealistiske Forventninger. Klar til at Frigøre Kraften i Dine Dybeste Ønsker og Manifestere et Liv, Du Virkelig Elsker?

Sabrina Seraphiel Bøglund

Sabrina Seraphiel Bøglund is a Danish Mindset Life Coach, Spiritual Teacher, Manifestation Expert and Writer, who Specialises in Helping Independent People to Break Free from the Cycle of Narcissistic Abuse and Toxic Relationships so that They can Manifest Their Dream Life. With over 16 Certifications, over 1½ Decades of experience as a Professional Spiritual Teacher, author of 6 books, including "Manifestation 101" and "Åndelig Kommunikation" (Spiritual Communication), and Growing Up with an Abusive Narcissistic Mother with Psychopathic Traits, Sabrina Knows First-Hand the Power of Mindset and Manifestation. Join her Community Today at https://boglund.com and Start Creating the Life You Deserve.

You may also like...